Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csal és én tudom. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
a párom jó ideje furán viselkedik.
úgy 2 hónapja kezdődött hogy sex után a plafont bámulta. azelőtt állandóan csináltunk valamit utánna filmet néztünk beszélgettünk vagy valami.de akkor semmi bambult maga elé majd befordult aludni. ezen nem is akadtam fent mert jó oké fáradt volt de ez így ment egy teljes hétig aztán folytatódott azzal hogy ő aki addig mindig igényelt valamiféle szeretgetést kifogásokat kreált hogy fáradt, beteg, megy a hasa stb. stb.esténként párszor később jött haza de betudtam annak hogy túlórázik aztán kezdett mindenféle testi kontaktust kerülni velem egyedül a csók maradt meg csak.mára már ott tartunk hogy 2 hete nem csináltuk.és ez szörnyűűű. én igényelném ő nem akarja.folyton levert, álmában van hogy sír.itt már tudtam hogy baj van, de bíztam benne hogy ő nem tenne ilyet . te tegnap beigazolódott a rémálmom. amikor fürdött megcsörrent a telfonja és én meg felvettem(amit amúgy soha nem nézett roszz szemmelmeg direkt mondta is hogy ah nem ér rányugisan vegyem fel) igen ám de amikor felvettem mielőtt beleszólhattam volna egy nő ennyit mondott akkor este 9 xy motel(nem reklámozom azért nem írom ki)remélem nem felejtetted el.......pusziii és lenyomta. bennem egy világ tört ketté. amikor kijött nem említettem neki de megkérdeztem hogy megye valahová este és aztmondta hogy igen 9 felé lenézek áronékhoz...amikor meg egkérdeztem hogy meheteke beszélgetni áron barátnőjével mert nagy barátnőm amúgy annyit felelt hogy ne menjek mert ági nincs otthon és ez amúgy is ilyen pasis este lesz....most ment el itt ülök és kétségbe vagyok esve...nem akarok kémkedni utánna és érzemhogy szeret esténként úgy ölel mintha bármelyik percbe elveszthetne.. amikor alszunk és néha napközbe is megölel és 10 percig csak ringatózik velem és vagy ötvenszer elmondja hogy ugye tudom hogy a világon mindennél jobban szeret? mi lehet a probléma?
Úgy tovább, hogy szakíts vele. Szerintem ez a fennálló helyzet olyan szinten megalázó, hogy nagyon hülye vagy, ha elviseled! Azt hiszi, hogy úgyis megbocsájtasz, áhh, akkor minek hűségesnek lenni. Meg telefonban még arról van szó, hogy találkoznak, utána meg mégsem? Ez az ember egy dög. És biztos lehetsz benne, hogy nem szeret, csak gyáva, azért etet azzal, hogy te vagy a mindene. Pfuj. Sajnállak nagyon, nehogy vele maradj, mert szerintem ez egyáltalán nem megbocsájtható.
2009. júl. 13. 00:08
12/20 anonim válasza:
Ha nem hagyod el, semmi sem lesz már a régi, hidd el. Ott kell hagynod, nehéz lesz, de meg kell tenned. Legyél sokat a barátaiddal/rokonokkal és úgy hamarabb elfelejted:) És bánkódj, 100x jobbat is találsz majd!
2009. júl. 13. 01:03
13/20 anonim válasza:
és ne* bánkódj [lemaradt bocs]
2009. júl. 13. 01:04
14/20 anonim válasza:
Hagyd ott!! Szerintem semmi értelme, ha igazából annyira szeretne, akkor nem tett volna ilyet. Biztos, hogy szeret,de nem eléggé ahhoz,hogy hanyagolni tudja az illyesféle "kiruccanásokat". Sok sikert! Fel a fejjel!! :)
2009. júl. 13. 01:09
15/20 anonim válasza:
Szerintem ha szereted ne hagyd el, mert utána nagyon rossz lesz,bocsáss meg neki egy megcsalás nem a világ egy esélyt megér ha látod hogy nem változik akkor viszont szabadulj meg tőle!
2009. júl. 13. 09:39
16/20 anonim válasza:
Miért, szerinted akkor jobb lesz neki, ha azzal a tudattal vele marad, hogy más nővel is összejárt, miközben nyilván vele is élt nemi életet? Aki egyszer elköveti ezt a hibát, és visszafogadják, nem fog tanulni belőle...
2009. júl. 13. 09:56
17/20 anonim válasza:
szerintem valamit nagyon el felejtettél... meg kérdezted miért tette? ha ezt nem beszélitek át , újra meg fogja tenni... valami biztos hiányzott, neki. beszélgessetek nagyon sokat...te is tehetsz egy picit róla , valahol te is hibáztattál. sok sikert ! szurkolok.
2009. júl. 13. 12:18
18/20 anonim válasza:
Ja, fogjátok még rá a végén. Én biztos nem lennék olyan papucs, hogy még én könyörögjek neki, hogy ugyan nyögje már ki, hogy mi a baja, mert néma gyereknek... Meg olyan papucs, hogy visszamenjek hozzá,miután így megalázott. Ha valami baja volt mért nem mondta, van szája, nem verték volna meg érte. De félrekúrni egyszerűbb. Undorító, és kérdező elég buta vagy, ha nem hagyod el. Akkor kellett volna arra gondolnia, hogy jelentesz neki valamit, amikor bedugta annak a másik nőnek. Bocs, nekem még mindig az a véleményem (és az is marad), hogy ha valaki valakit kicsit is szeret, nem alázza meg ilyen módon.
2009. júl. 13. 13:36
19/20 anonim válasza:
Csak az előttem szólokat tudom alátámasztani, annyi kiegészítéssel, hogy én másfél évig voltam egy ilyen kapcsolatban, bizalom nélkül, senkinek nem ajánlom! Ugyan én fiú vagyok, tehát fordított volt a helyzet, de alapjában nincs különbség, bizalmatlansággal már nem megy a kapcsolat, megcsalás után pedig már nem lesz sose teljes a bizalom.
2009. júl. 14. 09:18
20/20 anonim válasza:
Csajszi! Fel a fejjel, lépj tovább azt tudom tanácsolni. Én is mindent eltűrök szinte a pasimnak, de azt hogy ha megcsalna az az egy lenne amit sose viselnék el! A leg megalázóbb szerintem egy nőnek, egy férfinek is mondjuk ha a nője csalja. Az már nem őszinte kapcsolat/szerelem ha egy 3. személyre van szüksége a kandúrnak. :( Nehéz lesz, de túlfogod élni, inkább a nyugalom az életedben és egy igaz, őszinte szerelem, minthogy állandóan azon aggódj, hogy valyon túlórázik? Vagy éppen most hetyeg az új "ribancával".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!