Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csal és én tudom. Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csal és én tudom. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

a párom jó ideje furán viselkedik.

úgy 2 hónapja kezdődött hogy sex után a plafont bámulta. azelőtt állandóan csináltunk valamit utánna filmet néztünk beszélgettünk vagy valami.de akkor semmi bambult maga elé majd befordult aludni. ezen nem is akadtam fent mert jó oké fáradt volt de ez így ment egy teljes hétig aztán folytatódott azzal hogy ő aki addig mindig igényelt valamiféle szeretgetést kifogásokat kreált hogy fáradt, beteg, megy a hasa stb. stb.esténként párszor később jött haza de betudtam annak hogy túlórázik aztán kezdett mindenféle testi kontaktust kerülni velem egyedül a csók maradt meg csak.mára már ott tartunk hogy 2 hete nem csináltuk.és ez szörnyűűű. én igényelném ő nem akarja.folyton levert, álmában van hogy sír.itt már tudtam hogy baj van, de bíztam benne hogy ő nem tenne ilyet . te tegnap beigazolódott a rémálmom. amikor fürdött megcsörrent a telfonja és én meg felvettem(amit amúgy soha nem nézett roszz szemmelmeg direkt mondta is hogy ah nem ér rányugisan vegyem fel) igen ám de amikor felvettem mielőtt beleszólhattam volna egy nő ennyit mondott akkor este 9 xy motel(nem reklámozom azért nem írom ki)remélem nem felejtetted el.......pusziii és lenyomta. bennem egy világ tört ketté. amikor kijött nem említettem neki de megkérdeztem hogy megye valahová este és aztmondta hogy igen 9 felé lenézek áronékhoz...amikor meg egkérdeztem hogy meheteke beszélgetni áron barátnőjével mert nagy barátnőm amúgy annyit felelt hogy ne menjek mert ági nincs otthon és ez amúgy is ilyen pasis este lesz....most ment el itt ülök és kétségbe vagyok esve...nem akarok kémkedni utánna és érzemhogy szeret esténként úgy ölel mintha bármelyik percbe elveszthetne.. amikor alszunk és néha napközbe is megölel és 10 percig csak ringatózik velem és vagy ötvenszer elmondja hogy ugye tudom hogy a világon mindennél jobban szeret? mi lehet a probléma?

bocsi kicsit hosszú lett....

2009. júl. 12. 22:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Én a helyedbe nem a gépet bámulnám hanem már ott lennék a hotelnél és adnék min2-nek!!!indulj!!Siess!!!
2009. júl. 12. 22:51
 2/20 anonim ***** válasza:
15%

hát már ne is haragudj de eléggé átvert szerintem..hát ha klubba megy..és azt mondja h áronékhoz..akkor?:O

ülj le vele. szeirntem és beszéljétek meg vele.:)

hidd el..jobb lesz neki..búúj oda..kérdezd meg h mi a baj mostanában édesem?! hidd el..tudni fogja h érdekled meg ilyesmi.. lehet h már nem érzi ő azt..(vagymás csaj után néz) ha már talizik vele..ez elég gyanus:O

2009. júl. 12. 22:52
 3/20 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem ha hazaért, azzal köszöntsd, amit a csaj mondott a telefonba.

És szerintem hagyd el. Ha még szeretne, akkor nem hanyagolna, hanem épp ellenkezőleg, sőt szerintem ajándékokkal is megpróbálná ellensúlyozni a megcsalást, mert lelkifurdalást okozna neki az egész. De így már szinte biztos, hogy már nem érdekled túlzottan. Keress egy másik pasit, nemhiszem, hogy ez a helyzet változhat a mostanival...

2009. júl. 12. 22:55
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
nem olvastam végig, túl hosszú, de ha tudod hogy megcsal, hagyd a francba és keress mást.
2009. júl. 12. 22:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
De biztos hogy érdekled őt, mert akkor nem ölelne hosszú percekig, nem mondaná annyiszor, hogy fontos vagy neki... Biztos hogy szeret. De akkor meg nemértem, hogy mért csinálja ezt :S:( Mindenképpen beszélj vele, mert szeret és te is szereted őt... Talán már nem élvezi annyira a szexet, mint régen... Ez lehetséges? Talán ezért keresett magának valaki mást, mert amúgy szeret. Szerintem ha hazajön, kérdezd meg, hogy mi volt, miről beszélgettek stb. és ha akkor is hazudik, akkor mondd neki, hogy tudod, hogy nemigaz és tudod, hogy hol volt. De szerintem ne kiabálj vele, mert az nem vezet sehová sem. Szépen üljetek le, beszéljétek meg, kérd meg, hogy legyen veled őszinte. Ha sikerül megbeszélni, akkor csináljatok több közös programot, járjatok el moziba, menjetek el valahová egy romantikus hétvégére... Mindenesetre sok sikert kívánok neked, remélem minden helyrejön köztetek :)
2009. júl. 12. 23:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedbe ezt csináltam volna: mikor kijön a fürdöböl mondta volna neki h: "elnefelejcs menni az xy motelbe 9kor!"

De ezt már lekésted sajnos:( Ha hazaér kérdezd meg, hogy milyen volt az xy motelben a találkozó? Aztán persze mentegetőzni fog etc, de mivel te tudsz mindent, esélye sem lesz. DOBD KI. Vagy ha nagyon szereted, beszéljétek meg, hogy mi a baj, miért csinálja ezt. Ha először csinálta (mármint első ilyen csaj), adhatsz neki még 1 esélyt, DE CSAK HA TÉNYLEG NAGYON SZERETED.

2009. júl. 12. 23:21
 7/20 anonim ***** válasza:
34%

Ne hagyd el!

Beszéljétek mindenképp meg mielőtt elhamarkodottam döntenél.

Ha 10 percekig ölel meg mondja hogy szeret akkor biztos ugy is van.

A probléma ott van hogy ugyláccik rákapott a csajozásra.

Ki kell őt osztani olyan asszonyosan és akkor észbekap!:)

Ha meg nem kap észbe akkor ott kell őt hagyni.

2009. júl. 12. 23:26
 8/20 anonim ***** válasza:
cinikus vigyorral gratulálj a remek estéhez,veregesd meg a vállát és dobáld szét a cuccát.ha később gondolkodsz is a megtartásán,ezt semmiképp ne hagyd ki.semmiképp.jól fog esni,erős NŐ vagy!;)
2009. júl. 12. 23:33
 9/20 A kérdező kommentje:

hazajött...nem kelett semmit mondanom bevallott ő szépen mindent...ma nem ment el találkozni a ribancával tényleg áronéknál volt.....döbbenetemre most mosott át rajtam a felismerés hogy nesze neked megvagy csalva és még lese tagadta. amikor bejött kérdeztem hogy jó volt a randi és erre odajött hozzám átölelt és azt suttogta sajnálom.....

elmondta hogy megcsalt és ezt sajnálja nagyon de már vége befejezte igazából azt se tudja mért kezdett bele és márhónapok óta marja a bűntudat....sajnálja...blablabla....bocsássak meg és felajánlotta hogy ha gondolom alszik a kanapén ha most nem viselem el....hát nem viseltem el.....most ott nyomorog...de úgykell neki....nem tudom most mi érzek hiszen tudtam eddig is hogy megcsalt de valahogy most fogtam fel igazán a súlyát hogy mennyire belemart a lelkembe ezzel...nem ordítoztemvele..nemis tudtam volna...egyszerűe elmerültem a sértettek és megcsaltak ocsmány mocsarába amit sűrű könnyfügönny övez....változni fog valami ez után vagy újra belesétál ugyanebbe a hibába ..aki már egyszer megtette nemis változik ..vagy va remény? én imádom de érzi e őis amit én vagy csak kiakarhasználni mert a ribanca ejtette?nekem már minden megfordult a fejemben.érdemes újrakezdeni?vagy újabb csalódások sorozatát kapom ha kibékülünk?

2009. júl. 12. 23:47
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát ezt neked kell eldöntened. Biztos mindenféle választ fogsz kapni. De én 100%, hogy elhagynám. Szenvednék egy jó darabig, de nem kéne úgy tovább élnem, hogy vajon mikor csal meg újra, bizalmatlankodni és valljuk be: megaláztatva, mert ez iszonyat nagy megalázás. Persze, most lehet írogatni, hogy de szeret. Én ha szeretek valakit, azt nem aláznám meg SOHA ennyire! Ezen gondolkodj el, persze úgy döntesz, ahogy akarsz. Lehet megtenné újra, lehet nem, de ezt soha nem fogod megtudni előre. Talán utólag se. Ha te képes lennél így élni tovább. Amúgy meg olyan nincs, hogy nem tudja mért csalt meg, mért hazudott a képedbe. Undorító. Dobnám a francba és inkább szenvednék egyedül, mint egy áruló oldalán kétségek között:S Legalább lenne esélyed egy új, boldog életre. De te tudod...
2009. júl. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!