Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki aranyos,jól is néz ki,össze is jönne velem de én nem szeretnék vele,mert közben szeretem a legjobb haveromat..nem szerelemböl,de kezdem..és mindennap sírok emiatt,de nem tudom mit csináljak mert a barátságot nem akarom elrontani. Viszont jó ötlet az hogy csak azért összejöjjek a fiuval aki járna velem hogy elfelejtsem a másikat?:S Annyira nem érzem azt hogy nekem kéne ez a fiu. ti mit csinálnátok? 17/L
2009. júl. 12. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem kell, ne járj vele!

egyikőtöknek se lenne jó!!

2009. júl. 12. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
figy én ugyanígy voltam h egyre jobban megtetszett a legjobb barátom..aztán összejöttem a haverjával (mondjuk nem azért h őt felejtsem, csak így hozta a sors)..és most meg előjött minden mert kiderült h a barátom is egyre jobban vonzódik hozzám...és most szakítottam a haverjával mert nem őt szeretem..és látod most nem lehetek azzal akit meg igen...mert h barátok..és mekkora szemétség lenne...és hát én azt mondom h ha már többet érzel barátságnál akk az már nem barátság...úgyh szerintem semmiképpen se gyere össze azzal a hapsival akinek bejössz...mert rosszul éreznéd magad,és nem lennél boldog...vagyis ezzel a tapasztalattal ami most történt velem..én semmiképpen sem jönnék vele össze..mert az érzések előbb utóbb úgyis a felszínre törnek.
2009. júl. 12. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:

igazatok van:)

köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!