Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepánikoltam, eltúlozom?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok, 2 éve párkapcsolatban,de még nem lakunk együtt.Első évben annyira tökéletes volt a kapcsolatunk,hogy már az esküvő is szóba jött.Nagyon boldog voltam.Aztán főleg anyagi okok miatt-párom munkahelye megszűnt-többé nem került szóba.És azóta sem igazán talál munkát.Ezért ritkán járunk társaságba,üdülni,kikapcsolódni,ami néha monotonná teszi a kapcsolatunkat.Esküvőről mostmár álmodni sem merek. Bár nagyon szeretem a páromat, mégis egyre kilátástalanabbnak látom a helyzetet, a kapcsolatunkat, mostmár úgy érzem,hogy aligha van jövője.

Én családot, gyereket szeretnék végre,és mielőbb,de ebben a helyzetben egyhamar nem esedékes.És ez a gondolat már boldogtalanná tesz.

NEM szeretnék 40 körül szülni gyereket és azt sem szeretném,ha a gyerek apja arra közel 50 éves lenne. 1-2 éven belül mondjuk, még időben lenné(n)k, de azután...

Mit tegyek?Otthagyjam a párom? ne hagyjam? mert semmi nem garantálja,hogy egy következő pasival mindez megvalósul..

2012. júl. 12. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a következő pasitól függ.

Van már jelölted?

2012. júl. 12. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:
nincs...
2012. júl. 12. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted (és ő is téged), akkor vele maradsz.
2012. júl. 12. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Mr. Ismeretlentől szinte biztos, hogy nem lesz 1-2 év múlva gyereked.

A mostani párodnál is necces. Egy évnyi üresjárat után vissza kell tölteni a tartalékokat, amiből adott esetben a családalapítást terveztétek volna.

Ha kiszerettél belőle, lépj tovább, de arra készülj fel, hogy úgy fogja érezni cserben hagytad.

2012. júl. 12. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:

nem szerettem ki belőle ,épp ezért fájna is,ha ott kellene hagyjam.DE a fenébe is, nekem is csak egy életem van.

A kérdésem lényege végülis az,hogy 31 évesen normális,ha folyton csak a családalapításon, gyereken agyalok, vagy még nem késtem el , pár év még belefér???

A barátnőimnek egytől egyig összejött a család,talán emiatt is érzem ezt a nyomást..?

2012. júl. 13. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, normális, nem késtél el, belefér még pár év. :)
2012. júl. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!