Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, de még csak egyszer csókoltam meg (de az lényegében előre meg volt beszélve, vagyis nem pont ez a helyes kifejezés)... Na most a kérdésem az lenne, hogy hogyan csókoljam meg? Hajoljak csakúgy oda? Vagy várjam ki a pillanatot? Mondjuk volt már, hogy úgy éreztem mehet a dolog, de valami meggátolt... Mit lehetne tenni ez ellen?
2012. júl. 12. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
száddal
2012. júl. 12. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Várj a megfelelő pillanatra. Pl. öleld át és súgd a fülébe hogy szereted. És amikor vége az ölelésnek akkor csókold meg. Egyből az ölelés után. :)
2012. júl. 12. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanígy voltam én is ezzel tegnap estig. Egymás mellett voltunk és egy érzés elkezdett belülről feszíteni és éreztem hogy meg kell tennem.

Előtte elég sokat paráztam hogy hogyan is csináljan és mindig idegesítettek az olyan válaszok hogy jön magától, de tényleg igaz!

Ha meglesz az érzés tudni fogod hogy meg kell tenned!

2012. júl. 12. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Mint ahogy 3. írta tényleg jönni fog magától egy egészen furcsa érzés, de tudni fogod hogy ez most az, mással nem lehet ezt összekeverni! :)
2012. júl. 12. 23:32
 5/7 anonim válasza:

Állj vele szemben, fogd meg a kezét vagy a derekát, nézz a szemébe, majd pillants a szájára, és ismét a szemébe. Hajolj egyre közelebb, először adj a szájára egy puszit, és távolodj el éppen annyira, hogy ne érjen össze a szátok, nézz a szemébe és csókold meg. Én is csaj vagyok, tehát tudom hogy imádni fogja.:)) (Dugd át a nyelved, és nyalogatsd az övét, vagy körözz vele.) Tudom, hogy undorítóan hangzik, de nem lesz az:))

Ne görcsölj rá, és arra figyelj, hogy ne legyen sok nyál a szádban..:]

Hidd el jönni fog magától, szorítok! (yn)

2012. júl. 12. 23:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát addig rendben hogy lesz egy érzés, például ma is volt egy pillanat, amikor simán megtehettem volna, de aztán valahogy mégsem jött össze. Nyilván ez az én hibám, mivel nem vagyok elég bátor vele szemben (azért szép lassan kibontakozom), bár első barátnőm, gondolom ez mindent megmagyaráz, de megpróbálom a pillanatot kihasználni, amikor úgy érzem itt az ideje...
2012. júl. 13. 00:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. júl. 13. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!