Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csokoljam meg?

Figyelt kérdés
Na szoval az van, hogy ma találkozzok egy fiuval. Akar járni velem, és én is vele csak az a baj, hogy én még nem csokoloztam és nagyon félek hogy elrontok valamit. És ezért utasitottam vissza nagyon sokszor, de a multkor megigértem hogy megcsokolom, de mit tegyek? Hogyan csináljam? 17L
2012. ápr. 14. 18:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Ellnézést a hibákért.
2012. ápr. 14. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Fog az menni, mindenkinek volt egyszer első alkalom. Nem kell idegeskedni, add át magad az érzésnek.
2012. ápr. 14. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne félj. Hagyd, hogy ő vezessen.
2012. ápr. 14. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem lesz semmi baj. :) Ne utasítsd vissza szegényt mindig, a végén még azt fogja hinni, nem is vonzódsz hozzá.

Csak nyugi!

2012. ápr. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!