Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csókoljam meg a fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg a fiút?

Figyelt kérdés

Egyre biztosabb/érezhetőbb, hogy kölcsönös érzéseink vannak egymás iránt.Nem bírom tovább...meg akarom csókolni! DE meglehetősen gyáva vagyok, amikor ténylegesen szemtől-szembe állunk, leblokkolok.

Mit tegyek és hogyan?

L/18

2012. jan. 15. 02:21
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
fogd meg valamijét, a kigyóját vagy nyulj fel a seggébe nemtudom ha simán nem megy kell valami extra ami felizgat
2012. jan. 15. 02:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. :)

Előbb adj neki szájrapuszit, én azt javaslom. Aztán ha látod, hogy nem ellenkezik újra szájrapuszi és mehet a menet. :D

2012. jan. 15. 02:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Öleld meg, maradj közel, nézz a szemébe aztán cupp. :D
2012. jan. 15. 02:38
 4/9 anonim ***** válasza:
köszi második gondoltam hogy aranyos az ötlet de hogy ennyire azt nem
2012. jan. 15. 02:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
baze ma ugyanígy voltam egy csajjal. énis gyáva vagyok hozzá hogy smároljam, pedig majd kiesett a szeme, úgy nézett. :D
2012. jan. 15. 03:23
 6/9 anonim ***** válasza:
pedig inkább a srácnak kéne pö*sös de ezt se mondom biztosra mert már velem is volt forditva ugyh mind1 :D
2012. jan. 15. 03:26
 7/9 pqpqpq ***** válasza:
71%
magass terdemelessel
2012. jan. 15. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdemes először a száján csókolni....Szerintem ne te csináld, hajolj be, csukd be a szemed, csücsöríts, és majd ő a többit meg teszi.
2012. jan. 15. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se te csókold meg. Csak érd el, hogy megcsókoljon. :D A lényeg, hogy keresd a tekintetét, próbálj a szemébe nézni amikor csak tudsz. Hidd el egy idő után ő fog megcsókolni, ha akar...
2012. jan. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!