Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek úgy szerelmes, hogy a fiút soha nem láttam, csak ismerkedünk, és nagyon jó fej?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 03:02
 1/8 anonim ***** válasza:
ha ultra naiv és álmodozó vagy,akkor lehetsz,persze.
2012. jan. 8. 03:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam már párszor ugy csajba szerelmes de semmi se lett belöle mert sose találkoztunk :(
2012. jan. 8. 03:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de sokat kell hozzá beszélgetni.
2012. jan. 8. 03:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy egy csaj "belémzúgott" netes ismerkedés során. Még velem is álmodott meg stb, nagyon érdeklődött, elárasztott az üzeneteivel, sms-ekkel. Amikor a képküldésre került sor, akkor pedig szó szerint elkezdett hisztizni hogy "nem, így képzeltelek el" "nem olyan vagy amilyennek mondtad magad" holott csak annyit mondtam hogy 180 centi, szőkésbarna hajú, kék szemű vagyok ami igaz is. Sose mondtam, hogy Adonisz vagyok bár én átlagon felülinek tapasztalom magam a külsőt illetően. Talán tényleg Adoniszt várta. Természetesen nem lett belőle utána semmi.
2012. jan. 8. 03:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben az IQ-d 30, persze, hogy lehetsz szerelmes, akkor is, ha sohasem láttad.
2012. jan. 8. 03:55
 6/8 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nem szerelem, csak vonzódás, kötődés, mert belülről isme-

red meg.

NADE

Azért tudd leszűrni, hogy mi az, ami valóság mindabból,

amit állít.. Ugye a net csapdája, hogy nem tudod, való-

jában milyen. Irtó nagy pofáraesés tud lenni belőle.

Viszont ha 100% őszinteség van mindkét fél között (vannak,

akik élőbben gátlásosabbak, pedig nem lenne rá okuk),

akkor működhet is a dolog.

Ez részedről max. plátói szerelem lehet.

2012. jan. 8. 04:20
 7/8 BlackSword ***** válasza:
Nem... Annyiszor leírtam, de most leírom újra... Azért nem lehetsz szerelmes abba, akit nem láttál, mert nem ismered... Az, hogy beszélgettek, leveleztek neten, akkor csak elképzelsz valamit, amiről azt hiszed, hogy ő... Abba lehetsz szerelmes, de az csak egy ábrándkép, és nem ő...
2012. jan. 8. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:

jaj istenem.^^

hú hol is kezdjem.:D

volt egy fiú és egy lány. a lány én vagyok:D

a barátnőm volt egy táborba, ahol volt 1 fiú. megmutatta nekem, na mondom bejelölöm, és összehozom a barátnőmmel. elkezdük dumálgatni, nagyon megkedveltük egymást kb 1 évig minden nap beszéltünk. nagyon aranyos volt. megbeszéltük, hogy találkozunk. ő vecsési volt én dabasi, és hát nincs annyira közel. na de találkoztunk nyáron egy táborban, s megtörtént aminek történnie kell. összejöttünk nagyon szerelmes voltam belé. szerintem ő is belém. kemény 103 napot voltunk együtt. első szerelem volt. aztán szakítottunk mert a távolság meg minden, meg kialudt a szerelem. én nekem is nagyon megtetszett már neten;) szóval mindig van remény!!!!

2012. jan. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!