Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek úgy szerelmes, hogy a fiút soha nem láttam, csak ismerkedünk, és nagyon jó fej?
Nem szerelem, csak vonzódás, kötődés, mert belülről isme-
red meg.
NADE
Azért tudd leszűrni, hogy mi az, ami valóság mindabból,
amit állít.. Ugye a net csapdája, hogy nem tudod, való-
jában milyen. Irtó nagy pofáraesés tud lenni belőle.
Viszont ha 100% őszinteség van mindkét fél között (vannak,
akik élőbben gátlásosabbak, pedig nem lenne rá okuk),
akkor működhet is a dolog.
Ez részedről max. plátói szerelem lehet.
jaj istenem.^^
hú hol is kezdjem.:D
volt egy fiú és egy lány. a lány én vagyok:D
a barátnőm volt egy táborba, ahol volt 1 fiú. megmutatta nekem, na mondom bejelölöm, és összehozom a barátnőmmel. elkezdük dumálgatni, nagyon megkedveltük egymást kb 1 évig minden nap beszéltünk. nagyon aranyos volt. megbeszéltük, hogy találkozunk. ő vecsési volt én dabasi, és hát nincs annyira közel. na de találkoztunk nyáron egy táborban, s megtörtént aminek történnie kell. összejöttünk nagyon szerelmes voltam belé. szerintem ő is belém. kemény 103 napot voltunk együtt. első szerelem volt. aztán szakítottunk mert a távolság meg minden, meg kialudt a szerelem. én nekem is nagyon megtetszett már neten;) szóval mindig van remény!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!