Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1lány.... kérdése:

Kezdeményezhet a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom, hogy már van ezer hasonló kérdés itt, dehát mégis... minden eset más. Na szóval, van egy srác, akivel pár hónapja ismerjük egymást, és ő nekem nagyon tetszik. Egy helyen dolgozunk és néha szoktunk beszélgetni is, általában ő szokott kezdeményezni. Kicsit közelebb kerültünk már egymáshoz, volt csók is. :)

Viszont elég félénkek vagyunk mindketten, nehezen közeledünk egymáshoz. Most egy darabig nem fogom őt látni, mert szabin vagyok, de szeretnék vele találkozni.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek hogyan kezdeményezzem ezt a találkozást? Közösségi oldalakon nincs fent sajnos. Telefonszáma viszont megvan. Ahogy az előbb is írtam, nagyon félénk vagyok ilyen helyzetekben. Fel kéne őt hívnom? De félek, hogy azt sem tudnám mit mondjak... Vagy írjak vmit sms-ben? De mit??? Légyszi segítsetek. Tudom, most azt gondoljátok, h "de béna ez még egy sms-t se tud megírni".. Hát sajnos ez van, sokat agyaltam már, hogy mit is kéne tennem, tudom, hogy tetszem neki, és mindenképp szeretnék vele valamelyik nap találkozni. Ötleteket várok, hogy mit lépjek. (és kérlek ne cikizzetek :D )

2012. júl. 12. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 12. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj neki egy sms-t, hogy hol és mikor? :D
2012. júl. 12. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2012. júl. 12. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
második válaszoló, köszi h segíteni próbálsz, de nem tudom mennyire értékelné ezt a srác :)))
2012. júl. 12. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már. :D Nem a középkorban vagyunk. Nyugodtan írd le neki hogy találkozni szeretnél vele. Ebben nincs semmi ciki. Tőlem is már meg kérdezte egy lány. De szerintem inkább hívd fel őt. Sok sikert! :)
2012. júl. 12. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! :) Akkor összeszedem magam és ráhívok :)
2012. júl. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!