Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lemondtam egy lányról, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondtam egy lányról, mert magamat sem tudom megvédeni? Ezt helyesen tettem?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom az szereti igazán a barátnőjét aki meg is tudja védeni. Én hiába szeretem, ha nincs mellettem biztonságba. Ezért el kell dobnom magamtól azt, hogy barátnőm legyen.
2012. júl. 12. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

1. vok

annyi nyüzge gyereknek van jó nője.. nemkell félni.. ink legyél okos.. ha belétekk ötnek ink érd el h neakarjanak neked menni.. dumáld ki magad v csak szimplán nejárkálj vele olyan környéken... nelegyen nagy szád stb... mg elkezdhetsz akár edzeni is..

én pl edzek, elég izmos is vok.. mégis 2x már megjártam.. me gnemvertek de kaptam 1-1 ütést.. mind2x a barátnőmmel ovltam csak és 4-5 fős banda jött nekem.. 1.-ről nemtehettem er azoik direkt köteketted de ez elég ritka.. másszor emg bulibol mentünk haza és beszól a gyerek b b*sznám a nődet énemg bisszaszóltam h énemg anyádat és abból et abalhé.. szal énvoltam hüly emer nemkeleltt vna szólni.. hazsnáld az agyad neugy mint én xd

18/f

2012. júl. 12. 19:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem megy és ez nem fog változni. Gyáván élem le életem hátralévő részét.
2012. júl. 12. 19:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Jaj öcsém az erőszak nem old meg semmit fogd már fel légyszíves.

Aki erőszakkal lép fel az egy idióta és szavakkal nem tud elbánni senkivel. Az emberi lény intelligensebb mint a többi ezért is tudnak beszélni és a beszéd pedig arra való, hogy a problémákat megoldjuk/megbeszéljük.

Képzeld egy 120 kilós 195 centi magas srác sem tudja megvédeni a csaját 8 darab másik férfitól!!!!!!!

És képzeld nem fognak minden nap megtámadni titeket!!!!!

VÁGOD????????????

2012. júl. 12. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
akkor ne járjál egy csajjal se mert nem tudod megvédeni..-.-""" ez annyira szánalmas....ilyenért szakítani!!! akkor ennyi erővel ki se mozdulj a lakásból
2012. júl. 12. 19:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy dologtól kell félned: a nyelvtanérettségitől.

Ilyen miatt szakítani... istenem... nem vagy normális.

2012. júl. 12. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:

Ezt helytelenül tetted. Mert olyat senki nem állít CN-en kívül, hogy bárkitől a világon (akárkitől) megfogja tudni védeni a bnőjét. De azt is túlzás állítani, hogy senkitől nem tudod megvédeni. Szóval ezt be sikerült nézni :). De azért meg tehetsz magadtól is, hogy egy nálad gyengébb (verbálisan és fizikailag is értem) azért ne bántsa büntetlenül.

CN az csakis Chuck Norris lehet.

26/F

2012. júl. 12. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Te szimplan hülye vagy. Vagy költözz ki a gettóból
2012. júl. 12. 19:58
 18/22 noki11 válasza:
nem az számit hogy erős vagy e hanem az hogy van van szived
2012. júl. 12. 20:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, ha te vagy Jason Statham, akkor igen, amúgy nincs az a pasi, aki egy bandával elbánik. Mindig van erősebb, több fő, ne gondolkodj ennyire negatívan légyszi, a legnagyobb izompacsirtát is le lehet teríteni.
2012. júl. 12. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is pont Jason Statham nevét akartam felhozni, meg is lepődtem mikor a végén megláttam. :)
2012. júl. 12. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!