Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam egy lányról, mert magamat sem tudom megvédeni? Ezt helyesen tettem?
1. vok
annyi nyüzge gyereknek van jó nője.. nemkell félni.. ink legyél okos.. ha belétekk ötnek ink érd el h neakarjanak neked menni.. dumáld ki magad v csak szimplán nejárkálj vele olyan környéken... nelegyen nagy szád stb... mg elkezdhetsz akár edzeni is..
én pl edzek, elég izmos is vok.. mégis 2x már megjártam.. me gnemvertek de kaptam 1-1 ütést.. mind2x a barátnőmmel ovltam csak és 4-5 fős banda jött nekem.. 1.-ről nemtehettem er azoik direkt köteketted de ez elég ritka.. másszor emg bulibol mentünk haza és beszól a gyerek b b*sznám a nődet énemg bisszaszóltam h énemg anyádat és abból et abalhé.. szal énvoltam hüly emer nemkeleltt vna szólni.. hazsnáld az agyad neugy mint én xd
18/f
Jaj öcsém az erőszak nem old meg semmit fogd már fel légyszíves.
Aki erőszakkal lép fel az egy idióta és szavakkal nem tud elbánni senkivel. Az emberi lény intelligensebb mint a többi ezért is tudnak beszélni és a beszéd pedig arra való, hogy a problémákat megoldjuk/megbeszéljük.
Képzeld egy 120 kilós 195 centi magas srác sem tudja megvédeni a csaját 8 darab másik férfitól!!!!!!!
És képzeld nem fognak minden nap megtámadni titeket!!!!!
VÁGOD????????????
Egyetlen egy dologtól kell félned: a nyelvtanérettségitől.
Ilyen miatt szakítani... istenem... nem vagy normális.
Ezt helytelenül tetted. Mert olyat senki nem állít CN-en kívül, hogy bárkitől a világon (akárkitől) megfogja tudni védeni a bnőjét. De azt is túlzás állítani, hogy senkitől nem tudod megvédeni. Szóval ezt be sikerült nézni :). De azért meg tehetsz magadtól is, hogy egy nálad gyengébb (verbálisan és fizikailag is értem) azért ne bántsa büntetlenül.
CN az csakis Chuck Norris lehet.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!