Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

17 éves magas 55kg nehéz lány vagyok. Nem egy átlagos, inkább olyan "mindenlében kanál". Nem vagyok csúnya(szerintem). A fogaimmal vannak problémák, de nemsokára azok is megoldódnak.

Még soha nem volt barátom, pegig már 12 éves korom óta vágyom rá.Volt olyan fiú, akinek bejöttem, közeledett felém, de végül egyikkel sem lett semmi komoly.

Most már viszont el vagyok keseredve. Tombol a nyár és én a számítógép előtt ülök. Ahelyett, h valahova elmennék. De nem tudok sehova menni, mert nincs senkim. Nincsenek barátaim, csak olyanok, akik messze leknek tőlem(kollégium miatt) és elég sok lány pikkel rám, mert a fiúkkal mindig jobban kijövök(általában), mint a lányokkal. A testvérem, akivel régen a nyarakat együtt töltöttem elköltözött Pestre.

Tehát telejes a magány.

Nyár elején még arra is vetemettem, h felvettem egy srácot msn-re. Pedig utálom az msn-t. Csak azért van, h a távoli barátokkal beszélni tudjak.

Szóval felvettem a kiszemelt srácot msn-re(egyetlenegyszer beszéltünk személyesen), kétszer írtam rá. Mindig nagyon kedves és aranyos volt. De mikor azt vártam, h most már írjon ő, nem írt. Később kiderült, h van barátnője...

Nem tudom mit rontok el mindig, de megöl ez a magány. És szükségem ven valakire. Egy társra. Csakhát, ha nem kellek igazán egy rendes srácnak??

Akkor most mit tegyek??

2009. júl. 12. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki, oké hogy nincs kivel akkoris menj már el valahova és szerezz barátokat..igen könnyű mondani, de máshogy nem fogsz találkozni emberekkel esetleg utazz föl barátaidhoz akik messzebb laknak :) miközben velük kimész valahova szórakozni tuti találkozni fogsz fiúkkal és megszűnik a magány :):)
2009. júl. 12. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet, de mondom az egyiket, akiről nagyon sokan megfeledkeznek: Lehet, hogy túl szép vagy és félnek tőled a pasik. Írod, hogy minden lében kanál vagy. Az is lehet, hogy emiatt is tartanak tőled, erősnek és határozottnak tűnsz, nem mernek közeledni hozzád.

Előfordulhat az is, hogy nem mutatsz megfelelő alázatot. Nem ismerlek, ezért ezt nem állítom, de lehet, hogy elvárod azt, hogy körbeugráljanak és cserébe nem adsz semmit. Egy idő után így vagy megunjuk, vagy azt hisszük, hogy nem is akarsz bennünket.

Az is előfordulhat, hogy valamilyen különleges tulajdonságod van, amivel a pasik nem tudnak mit kezdeni, pl. okosabb vagy az átlagnál, vagy gazdagod a szüleid.

Ezer oka lehet még.

Ha nem nagyon mozdulsz ki, akkor érdemes lenne megpróbálkoznod a netes társkereséssel, pár randi nem árt még akkor sem, ha nem is lesz belőle semmi. Már csak tapasztalatszerzésre is jó, hogy majd ha jön az igazi, akkor tudj mihez viszonyítani.

Egyébként meglehetősen szimpatikusnak tűnsz a stílusod alapján, szerintem értelmesebb vagy az átlagnál. Lehet, hogy ez a gond...

2009. júl. 12. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

De nem tudom, h mennyire lenne jó az interneten párt keresni. Félek, h a neten mindenki azt ír magáról, amit akar. Aztán még belebotlok bmi pedofilba...

Nem hiszem, h ilyenek miatt félnének tőlem. nem vagyunk vmi gazdagok. a legtöbb árkás ruhámat a tesomtól kapom és nem vagyok túl okos sem. Szóval egy erős 4-es tanuló vagyok. Csak a nyelvérzékem jó.

Az lehet, h próbléma, h nem mutattom meg igazán senkinek, h milyen is vagyok legbelül. Ehhez nálam nagy bizalom kell, amit eddig még senkinek nem adtam meg.

És ha lenne barátom, akkor vele biztos megosztanám, mert tudom, h megbízható. Csak, h így meg olyan fadarabnak tűnhetek, aki igaz minden poénban és viccben benne van, de nem enged közel magához.

Most már magam sem értem. Csak egyetlenegy fiú lenne, akit szerethetek és aki szeret.

2009. júl. 12. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:
*probléma
2009. júl. 12. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ég szerelmére... 17 éves vagy! Te már rég nem a pedofilok "célközönsége" lennél, az ilyen idős lányoknak 25-30 éves barátai vannak. Én 27 éves koromban egy veled egyidős lánnyal voltam együtt és nagyon-nagyon boldogok voltunk.

Ha nem akarsz neten ismerkedni, ám ne tedd. De ne feledj el pár dolgot...

Egyrészt a valós életbe is mindenki azt mond amit akar, úgy át tudják k*rni a fejedet, mivel fiatal és tapasztalatlan vagy, hogy észre se veszed.

Másrészt a net azért jó, mert az illető gondolatait, szavait tudod először megismerni és egy kapcsolatba ez sokkal fontosabb mint a többi. A külső csak az első időben számít, utána már úgyis a párodat látod a világon a legyszebbnek.

Végül pedig rendben van, hogy mit nem akarsz tenni, de próbálj meg tartózkodni a "tagadó" viselkedéstől, tehát ha tanácsokat kapsz, akkor ne azt sorold, hogy az miért nem jó és azt miért nem teszed. Ezt most nem piszkálásnak írom ám, csak jószándékúlag, építő jelleggel.

Ha nem akarsz a neten ismerkedni, ám ne tedd. Akkor viszont a valósz életben kell, mozdulj ki, szerezz barátokat, menj el mindenfele, csinálj valamit ahol emberekkel találkozol. És nem árt ha tudod, hogy mostmár a nő is kezdeményezhet, nincs ebbe semmi ciki, ha valaki szimpatikus, csak hívd el egy kávéra vagy egy teára, adj neki pár jelet és aztán hagyd, had ugráljon körbe. Csak bátorítsd folyamatosan.

2009. júl. 12. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

hidd el.nem akarok belelátni a fejedbe,nem tudom mit érzel és nem is kapcsolódik ez a kérdésedhez de ahogy leírtad ,erre ha van kedved odafigyelhetsz és jobb lehetsz.

1 dolgot mondhatok neked.Magyarországon kevesen tudják ezért élünk így.Egy svéd lánytől megtanulhattam hogy mindenben meg kell látni a szépet.Ez mindenre igaz,mert mindennek van valami jó oldala.Szerintem te tuti nem így gondolkozol.Lehet hogy most ezt elengeded a füled mellett de ha nem akkor van értelme hogy leírjam neked mit kell tenned.Ezt a folyamatot tanulva lehet elsajátítani én 16évesen(most)tettem ezt.Mint mondtam minden jóban van valami szép csak meg kell látni.A mai emberek 90% beszél a bajáról ez mentség mindig valamire.nem tanultam,fájt a fejem...Panaszkodni könnyebb mert az mentség.De ha ha pozitívat hangsúlyozod a dolgokból akkor boldogabb leszel és nem lesz okod annyit panaszkodni.ha valaki mosolyog akkor annak az agya elhiszi hogy télleg boldog.tény.

2009. júl. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!