Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Teljesen össze vagyok zuhanva

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy nállatok mi számít megcsalásnak de a barátnőm a szemem láttára a kocsi hátsó űlésén csókolózott a haverom barátnőjével amíg én a haverommal beszélgettem elől, és engem valahogy ez iszonyatosan érintett, és amikor elmondtam neki mi a bajom akkor még ő volt felháborodva de azt nem tudta megmondani hogy miért!Az is közre játszott hogy elég ittas volt de ez szerintem nem mentség!Szerintetek most mit kellene csináljak?Velem van a baj, vagy csak én fújom így fel ezt a dolgot?
2009. júl. 12. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Csaj csajjal?

Sztem ez nem megcsalás... (feltéve ha a bnőd nem bisex)

Én is kiakadnék, de már én is csináltam ilyet, de nem a barátom szeme láttára, de elmondtam neki, és csak nevetett...

2009. júl. 12. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
azt kihagytam, h a haverod hogy kezelte a dolgot? mert ha ő nem fújta fel, neked sem kéne!
2009. júl. 12. 13:01
 3/11 A kérdező kommentje:
A barátom szerintem nem látta mert este volt és én is csak a tükörből láttam őket.Valamiért engem nagyon zavar mert nagyon szeretem és olyan most mint ha megcsalt volna, vagy mint ha én nem lennék neki már jó!Ha más lányokat látok együtt akkor nem zavar, sőtt... de így hogy az én barátnőmről van szó így teljesen más!
2009. júl. 12. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Előttem író, micsoda hülye felfogás már, hogy ha a haverját nem zavarja, akkor ne fújja fel??!?Ez azért nem így működik!

Kedves kérdező! Minden ember más, mindenkinek más fér be az erkölcsi normáiba. Nyilvánvaló, hogy te és a barátnőd ebben különböztök, de ez nem jelenti azt, hogy neked ezt a fajta viselkedést tolerálnod kell. Szerintem beszéljétek ezt át még egyszer. Engem is zavarna, ha a párom mással csókolózna, ha fiú ha lány a csókpartner.

2009. júl. 12. 13:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak annyi a baj hogy nem lehet vele beszélni róla mert még ő van megsértődve rám hogy felfújtam a dolgot!
2009. júl. 12. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha lánnyal megteszi akkor ugyan ilyan alapon megteheti fiúval is, vagy úgy gondolja hogy ha lánnyal van akkor az nem számít megcsalásnak és csak ezért nem zavartatja magát?
2009. júl. 12. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azt hiszi, lány lánnyal nem megcsalás. De most őszintén, ha a barátnőd kinyalna egy csajt, az nem lenne megcsalás? szerintem igen.

Most az egyszer hunyj szemet a dolog felett, de nagyon gyorsan tisztázzátok, kinek mi számít megcsalásnak a kapcsolatotokban! 13.16 voltam

2009. júl. 12. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem biztos, hogy akkor megteszi fiúval is. Többféle háttere is lehet, ki tudja, még az is lehet, hogy biszex, ezért kéne vele komolyan elbeszélgetned.

Leírom az én álláspontomat: 2 éve van barátom és nagyon szeretem, soha nem csalnám meg, soha nem csókolóznék más fiúval. Viszont egyszer lehet kipróbálnám egy lánnyal a csókot de csak is "poén" szinten. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy megtenném utána mással is stb. De szerintem meg kellett volna előtte beszélnie veled, én is beszéltem róla a barátommal. Mert számára is megcsalás, de tudom, hogy közben ha nézhetné kicsit izginek is találná. Szóval én mindenképpen megkérdezném tőle előtte, hogy mit szólna hozzá, ha most ez meg ez lenne. Csak azért írtam ezt le, hogy lásd, hogy ilyen is van, fiúval vagy többször biztos, hogy nem tenném meg.

2009. júl. 12. 14:29
 9/11 A kérdező kommentje:
mi is 2 éve vagyunk együtt és másodjára fodul elő a 2 év alatt amiről tudok!És nekem rettenetesen fáj!
2009. júl. 12. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor mondd el neki. Én nem akarnék direkt fájdalmat okozni a barátomnak:(

előző voltam

2009. júl. 12. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!