Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti elfogadnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elfogadnátok egy transzszexuális férfit?

Figyelt kérdés

Transzszexuális, tehát nőnek született. De a megismerkedésetekkor már túl van az operációkon (nemi helyreállító műtét), és hormonokat is szed. Teljesen férfinak néz ki, stb... de mondjuk nincs farka (azt elég drága csináltatni meg kockázatos műtét is). Ha nagyon szeretnétek, el tudnátok fogadni úgy, hogy az ágyban esetleg felcsatolhatóssal, vagy egyéb más módokon tudna kielégíteni?

Transzszexuális fiú pl: [link]

http://www.youtube.com/watch?v=SShYq-5Kgq8&feature=g-u-u

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe, itt látható a folyamat egyébként, ahogy átalakul az illető: http://www.youtube.com/watch?v=RDmnR4nuOGk

2012. júl. 11. 14:56
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Én vagyok a férfi, és nincs pénzem meg bátorságom se a péniszműtétre. Nagyon drága és kockázatos, meg többlépcsős.

Szóval mindent megadok a barátnőmnek és ő elfogad, de arra vagyok kíváncsi hogy vajon a többi lány is ilyen elfogadó-e. Mindent meg tudok neki adni amit csak szeretne, csak annyi hogy nincs farkam. Meg gyereket se tudok csinálni.

2012. júl. 11. 21:02
 12/32 nevem-senki ***** válasza:
65%

Értem..., és hány évesek vagytok?

Én feleslegesnek tartom a műtétet.

2012. júl. 11. 21:48
 13/32 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, a barátnőm 19. Igazából én is feleslegesnek tartom, anélkül is tudok élvezetet okozni... csak ugye ez a férfias önbecsülés... :) Nem olyan jó, hogy nincs farkam.
2012. júl. 11. 23:40
 14/32 anonim ***** válasza:
16%

Nem. Az én szememben mindenki olyan nemű akinek született és a transzexualisok is csak nőies melegek és férfias leszbikusok. Mivel hetero vagyok és nem kenyerem az aberráltság pártolása, soha nem kezdenék hormonkezelt leszbikussal sem.

20N

2012. aug. 22. 00:31
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi baj. :-) 25N
2012. aug. 22. 08:34
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

#14 az igen

kár hogy neked nem nőttek ízlelőbimbók a végbeledbe

2012. okt. 25. 23:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadnék, igen. Biszexualitásom miatt nem igazán érdekelne, hogy a párom nőnek született. Egyébként ez a téma, mármint a transzszexualitás mindig nagyok érdekelt pszichológiailag. Nem rég láttam is egy videót ahol vaginában csinálnak péniszt, rendkívül érdekesnek találom. De őszintén szólva én egy férfinek született nőt is elfogadnék... Lehet velem van a gond. :)

21/N

2012. okt. 25. 23:52
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Én nem tudnék járni vele.

Kövezzetek meg, de egyszerűen nem. Emberileg semmi bajom evvel, minden további nélkül barátkoznék vele, egyáltalán nem ítéllek el, csak nekem ez már túlmutat a kapacitásomon.

Különben akkor neked most puncid van? És téged is úgy elégítenek ki, mint egy nőt? Bocs, ha ez bunkó kérdés, de komolyan érdekel.

Amúgy nekem tetszik a videón a srácok boldogsága. Látszik, hogy mennyire örülnek ennek az egésznek, és ez tök jó.

2012. okt. 26. 00:29
 19/32 A kérdező kommentje:
Még az van, amivel megvert az élet (punci....), és nem elégítenek ki sehogy, mert nem hagyom. Képtelen vagyok elviselni hogy ott valaki megérintsen vagy lásson. Szexbe is úgy megyek bele hogy csak én dolgozom (felcsatolhatós vagy vmi), de sose hagyom hogy engem kényeztessenek. Ez elég szar, de ezzel amim van, nem bírom élvezni.
2012. okt. 26. 00:57
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

egyszer sem próbáltad ki milyen mégis hogyha .....

mert magamból kiindulva biztos kíváncsi lennék :D

jó tudom nem vagy túl vicces kedvedben

(egyébként ha ez a válasz nem számít annak, nem "közösítenék ki" senkit olyan miatt, amiről nem tehet, és amiatt sem feltétlenül, amiről igen)

2012. okt. 26. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!