Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem tudom kiverni a fejemből? Story lent
Figyelt kérdés
3 éve megismertem 1 srácot pár nap híján 2 évet jártunk de az utolsó félévben a viselkedésével ellökött magától én pedig egy haverom melett találtam vígaszt akibe kezdtem beleszeretni mialatt az akkori pasimból kiszeretni.. szakítottunk összejöttem azzal a haverommal már több mint 1 éve vele vagyok rettentően imádom nyugtalan vagyok ha nem lehet velem de ez melett nem tudom elfelejteni az exem.. érdekel mi van vele néha elképzelem mi lenne ha 3an találkoznánk (legszívesebben megölnék egymást és az exem gyűlöl de mégis szeret viszont van egy új szerelme). sokszor eszembe jutnak a vele töltött pillanatok és keresgetek róla új infókat (pl sulija honlapján képeket róla érdeklődöm hogy mi van vele stb.) de amikor a párommal vagyok eszembe sem jut... segítség miez????!!!!!2012. júl. 11. 11:57
1/8 anonim válasza:
Elég sokáig voltál az exeddel, ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
azt kihagytam véletlen hogy néha amikor meglátom a képeit vagy valaki közös haverunk felhoz 1-2 dolgot az exemmel töltött időből és elgondolkodom néha sírni is tudnék hogy mért alakult így amikor tök jó volt minden...
2012. júl. 11. 12:01
4/8 A kérdező kommentje:
és kicsit fáj hogy az új csaját pont úgy nevezgeti mint engem és ugyan azokat a kis "fb" játékokat játsza vele mint velem
2012. júl. 11. 12:03
5/8 anonim válasza:
azt csinál amit akar, te már nem vagy a barátnője. Alap dolog h a szerelmére szerelmeként tekint, te pedig hagyd őket!
A mostani pasid is hagyd ott, mert csak megnyomorítod majd...
6/8 A kérdező kommentje:
ő nem tud erről ahogy azt sem hogy valóban 1x 2x érdeklődtem az exem iránt... egyébként utolsónak mondom nem a pasim hanem a férjem :D de azért köszi az ötletet :D
2012. júl. 11. 12:19
7/8 A kérdező kommentje:
egyébként halottam olyanokat hogy egyfolytában rám gondol a régi képeink ugyanúgy kint vannak a falán a tőlem kapott dolgokat egy kis "rejtekhelyen" tárolja, folyton azt várja mikor futok hozzá és ugrom a nyakába de mégis megvet és gyűlöl szóval ilyan erős 2sség van benne irántam, és még ő se tudja pontosan hogy engem vagy azt a csajt szereti jobban mert vele sem annyira boldog mint annó velem de mégis
2012. júl. 11. 12:22
8/8 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, én kidobtam mindent amit tőle kaptam... beledobtam a helyi folyóba a fényképeit, de most volt nagypakolás festés miatt és találtam még 1-2 apró dolgot, és néha elpityergek mikor visszagondolok. csak ő engem bántott és utólag mikor nem hagyott békén engem meg a párom feljelentettem, volt pár törvény ellenes dolga és bosszúból feljelentettem de csak házkutatást tartottak és elengedték azóta semmit nem csinál, jó 1x 1x felhív de megkért hogyha összefutnánk menjek el melette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!