Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan heveritek ki?

Figyelt kérdés
A barátom szakitott velem.Lányok ti hogyan hevertétek ki ha szakitott veletek a barátotok?? Amugy egy másik lánnyal jobban kilön mint velem.
2009. júl. 11. 22:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
Attól függ mennyire volt hosszú a kapcsolat..És nem hiszem, hogy a barátnőd dobná a pasiját a te expasidért..Mert ha igazán szereti azt a barátját akkor biztos nem. ;) És attól még, hogy kijön vele nem azt jelenti, hogy szereti is..És honnan tudod, hogy pont a barátnődet akarja mondta neked? És a barátod, hogy szakított veled sms-ben, mással üzent vagy személyesen? A barátnődre semmiképpen se haragudj, mert ahogy kivettem ebből ő ezt nem is sejti..Rá ne haragudj..Inkább a pasidra mert szemét volt veled! Előbb beszéld meg ezt a barátnőddel és ha igazán a barátnőd akkor melletted lesz, mindig felhív és elvisz téged oda ahova szertnéd. :) És így legalább nem gondolsz az expasidra mert a bnőd elfoglal téged! ;) Remélem megfogadod a tanácsomat mert velem is ez volt és a bnőm segített nekem, hogy elfeljtsem a régi barátomat. :)
2009. júl. 22. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

nem legyél egyedül, járj bulizni, szórakozni a barátnőiddel, memj strandra nagyon sok szingli fiúval találkozhatsz és flötölhetsz..

am ez is sztem fejben dől el, ha azon izélsz h milyen szar neked akkor az is lesz, de ha húzol 1 vonalat és azt mondod h oké, ez történt, mindenkivel fordult már elő, nem leszek szarul 1 ilyen srác miatt még fiatal vagyok és nem rontom el a legszebb éveim miatta, akkor máshogy fogod látni.. lazíts ne koncentrálj arra h mit csinálhat most ő.. tereld el a figyelmed róla.. nem kell rögtön 1 másik fiúra vetned magad hátha ő megvígasztal vagy vele jobb lesz, csak élvezd a nyarat, bulizz szórakozz és majd szépen kialakul 1 másik jobb kapcsolatod, amikor nem is várnád;)

Sok sikert;)

(ha a barátnőd jár a volt barátoddal akkor én hagynám a csajt mert nem igazi barát ő sem...!!!)

2009. júl. 22. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
én pl. a csajokat úgy szoktam elfelejteni hogy nem baj ez van megváltoztatni már úgy sem fogom tudni azt akkro még aznap még rohad szarul érzem miatta magamat de utána már nem de nővérem is így felejti el a pasikat
2009. júl. 22. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sokat sírtam még esténként is :s Azóta már van pasim és vele sokkal jobb :) Szóval ne bánkódj lesz másik aki jobb lesz ;) Fel a fejjel! :)
2009. júl. 22. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Velem csak pár napja, azóta várom azt a telefon hívást vagy üzeneted ami azt tartalmazza: Gyere és beszéljük meg! Egyelőre reménykedek és nem akarom kiheverni. Amúgy én úgy gondolom, hogy személyfüggő, hogy mit/kit hogyan heversz ki. Írták az előttem szólok is, hogy van ami könnyű volt és megkönnyebbülés, hogy egyedül van, van amiét meg hónapokig sírt..Sokban függ attól, hogy kivel milyen volt a kapcsolat..Én csak azért reménykedek mert jól megvoltunk probléma nélkül, és az egyetem miatt szakított, hogy mi lesz később..

16/L

2009. júl. 22. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
attól függ meddig voltatok 1ütt
2009. júl. 23. 08:52
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Én is csak olyat tudok mondani, hogy ha nem akar téged akkor ne erőltesd magad rá, mert abból nem sül ki semmi jó! erre élő példám is van! ha neki az a másik lány tetszik akkor hadmennyen mert ha nem most megye el akkor majd máskor! nagyon éreznie kell, h csak te kellesz neki és ha ez nincs meg akkor nincs értelme az egésznek! ha a barátnőd nem biztatja, és nem akar tőle semmit akkor ő rá ne neheztelj, mert nem tehet róla!

2009. júl. 23. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!