Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok csajozni. Mit csináljak?
Az van hogy 17 vagyok, fiú, és eddig egy 1 hónapos kapcsolatom volt és ennyi... A külsőmmel nem hiszem hogy gond lenne, inkább az hogy nem tudom mit csináljak.
Nem tudom hogy mutassam a csaj felé az érdeklődésemet, hogy ne legyen túl durva de vegye a lapot, nem tudom hogy szólitsam meg, mit mondjak, olyanok is vannak akiket régóta ismerek és nagyon bejönnek, de csak "távolról csodálom". akármilyen csajozós tanács jóljönne.
ha meg visszautasít akkor visszautasítottak. nagy dolog, tanulsz belőle.
Lehet határozattan is megmondják, hogy "hú de büdös a pofád", de akár rá s kérdezhetsz, hogy mi a baj.
Tuti van mit a külsődön javítani szal kis testedzés nem árt meg egy kozmetikus, h letakarítsa a pofád.
Egy-két jó ruha is jöhet aztán ha ez meg van akkor legyél laza aztán én egész egyszerűen úgy szoktam a csajnak jelezni, h szolidan mosolygok rá meg hosszan a szemébe nézek mikor beszélünk, szal no para, nem kell két másodperc után elkapni a tekinteted.
Persze ha nem vevő rá úgyis észreveszed.
Próbálj érdekes lenni, legyél vicces, nyugodtan beszélj a terveidről, mit akarsz kezdeni magaddal vagy mesélj jó sztorikat magadról.
Ennyi kb.
Ne fo*sá!
Komolyra forditva, rosszab dolog nem tortenhet az elutasitasnal. Ekkor te mindent megtettel, amit csak tudsz. Kesobb ezt tapasztalatkent felhasznalhatod. Gyakorolj sokat, lehet, hogy az elejen nagyon rosszul fog menni. Ha a kezdeti kudarcok utam nem hagyod abba hanem folytatod akkor egyre tobb sikered lesz. A vegen mar nagyon keves lany fog visszautasitani.
Egy jo tanacs: ne az ismeretsegi korodben kezd a dolgot mert ott a kudarc hamar elterjedhet ami nagyon kinos tud lenni. Eloszor az utcan ismeretlenekkel probalkozz majd ha mar biztosnak erzed magad (van eleg onbizalmad) akkor mehetsz a lany baratnoidhez probalkozni. Ilyenkor mar nem lehetsz annyira bena, hogy nevetseges helyzetbe kerulj, max egy nem lesz a valasz amivel le van tudva a dolog, a baratsag megmarad es nem fog elterjedni az eset a kozossegben. De mindez csak akkor ha mar nem szanalmasan csinalod.
Beszelgethetsz meg a postassal, szomszeddal, boltossal, penztarossal stb....
Sok szerencset!
Én még annyit hozzátennék, h nyugodtan próbáld ki az én vagyok a jófiú stílust, garantáltan le fogják szarni a fejed.
Aztán jöhet a nyomulósabb stílus, arra figyelj oda, h ha benőzöl onnantól kezdve fognak veled számolni a nők, szal ne csinálj nagy hülyeségeket, ahogy írta az előző is, mert híre fog menni.
Én is inkább az idegen csajt javasolnám, ha az megvan valszeg felfigyel rád a csaj ismerősöd is, ha azt látja jól el vagy a csajjal hamar igényt fog rád tartani ő is.
De igazából az elején kell pedálozni, utána már magabiztos leszel, megnő az önbizalmad, a csajok is hamarabb odamennek hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!