Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem végleg elvesztettem, és ez nagyon fáj. Nincs miért élnem. Mit tegyek? Vessek véget az életemnek?
Végig olvastam,és elmondom röviden a véleményem. Ne légy ilyen gyenge jellemű. Ne engedd,hogy ezek a ribancok kihasználjanak. Tudom,hogy mondani könnyű,és hogy szereted a lányt. Nagyon sajnálom,amit Veled tesz,de látod,hogy a barátnője jobban érdekli jelenleg,mint Te. Ez nem barátság. És ha nincs barátság,serintem szerelem,meg bizalom se nagyon jöhet létre. Nézz más lányok után,mély érzésű srác lehet,biztos nagyon fogja értékelni a barátnőd,aki tényleg szeret majd.
:) Nem veled van a baj!! A lánnyal! Egy percig se rágódj.:)
Nem olvastam végig a sztorid de sejtem mit élhetsz át.
Én a 20as éveimben járok és volt/van egy lány aki ...... nem részletezem( ő a tuti nekem) de nem jöttünk össze és én is elgondolkoztam azon h véget vessek-e az életemnek,ám elgondolkoztam: gondolj bele azon felül h milyen fájdalmat okoznál a szeretteidnek ha valami úton-módon megtudná az a lány h miatta lettél öngyilkos és mondjuk normális nem pedig ilyen .ülye .icsa akkor milyen lelki teher lenne egész életére az h -miatta- meghalt egy ember még akkor is ha közvetlenül nincs is köze hozzá.én ezt átgondolva jutottam oda h nem teszem meg,tudom h nehéz lesz és lehet h nem találok senkit aki feledtetné velem de akkor így élem le az életem és kész.
Mi a f@szt látsz te helyesnek?! Hülye vagy csak nem forogsz!
Hogy lenne már ez "helyes"? Tudod te egyáltalán ennek a szónak a jelentését???
A csaj nyilván egy hülye kis pic$a a barátnője meg egy aljas dög. Te pedig biztos h valamennyire nagyképű vagy és észre sem veszed ha mások lelkébe gázolsz!
Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja!
Gyakorolj egy kis önkritikát vallj szerelmet a csajnak legyél vele romantikus és kedves. Adj neki ajándékot és vidd el valahová. Arra kérd meg hogy a barátnőjének egy szót sem és majd akkor megláthatja hogy ki hazudott!!!
Ha nem megy bele akkor olvass be neki és hagyd ott! Mondd neki hogy kár hogy az eddigi barátságot ennyire tartja és hogy olyan hülye hogy a barátnője idomított majmává vált!
A bunkóság sok csajnál visszaállítja a tekintélyt valamiért, és ha látja hogy nem koslatsz utána és hidegen hagyod akkor majd ő kezd el jönni mert cseszni fogja a hiúságát! Általában ilyenkor jönnek rá hogy jajj mégiscsak szeretnek téged!
Fészbúkra meg vedd vissza hogy lássa hogy nélküle milyen jól elvagy. Esetleg keress egy másik csajt aki értelmesebb!
Nem kell hülyének lenni! Többet ér az ember élete mintsem hogy mások hülyesége miatt feláldozza!
29F
tegnap 15:43
Inkább egoistának tűnsz, pökhendinek és nagyképűnek! Ha vissza akarod szerezni válj jobb emberré!!!
fogalmad sincs róla, hogy mi a szenvedés és a fájdalom
biztosíthatlak róla, hogy ez semmiképp sem az..
15 éves vagy könyörgöm.. nehogy belehalj már ebbe a szörnyű veszteségbe.. üljetek le beszélgetni, ennyit tudok mondani..
kb addig olvastam, hogy 15 éves vagy...
Ne legyél már ilyen ostoba, hogy öngyilkos akarsz lenni! Nem vagy elég bátor, hogy öngyilkos légy?! Inkább ahhoz lenne bátorságod, hogy változtass valamin, te meg csak picsogsz egész nap, sajnáltatod magadat!!
15 évesen azt se tudod, mi az ÉLET, de te már véget akarsz vetni neki egy kis tinilány miatt... Öregem, ha túlleszel ezen az egészen, te is jót fogsz nevetni ezen a bejegyzéseden, hogy mekkora egy balfax voltál.
(Ilyen fiatal én is voltam, de ilyen hülye sosem!)
szörnyű... fogsz még nagyobbat is csalódni jobb ha hozzászoksz és elviseled! Ez itt nem egy amerikai romantikus film! Ez itt a valóság bizony
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!