Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége az életemnek?
Úgy tűnik véget ért egy több éves párkapcsolatom és most teljesen egyedül maradtam. Barátaim sincsenek mivel párom miatt tök megszűntettem(távkapcsolatban éltünk és minden hétvégét ott töltöttem vagy többet és nem volt időm az itteni kapcsolataimra amik szépen megszűntek)
Nem tudok kivel beszélgetni vagy kimozdulni csak itthon sírok egyésznap alig eszek már fogytam 6kilót 2hónap alatt úgy érzem teljesen tönkre mentem is kivagyok.Nem tudom,hogy tudnék talpra állni.Nagyon szeretem az exemet és hiányzik rettentően:(
21/L
hahó.
kapcsold ki a gépet, menj ki a szabadba, ülj le, és gondolkodj. egyrészt senki sem ér annyit, hogy tönkrevágd magadat miatta. másrészt pedig, ha voltak igazi barátaid előtte, akkor azok még mindig megvannak.
fel a fejjel, kitartást, egyél, és találj magadnak valami elfoglaltságot.
Magadban kell elhatároznod,hogy igenis változtatsz!
Délutánonént járj el sétálni,2hetenete hétvégén menj el bulizni,és ki tudja...,még az is lehet,hogy a nagy Ő-vel találkozol.
Velem ez volt 3 evvel ezelott es en megkerestem a barataim, elhivtam oket egy sorre, elmondtam, h mi van, h sajnalom, h igy alltam hozzajuk es h kar volt.
Kulonosebben nem izgatta oket, azota is egyutt bulizgatunk.
Honnan vagy? Nekem sincsenek barátaim, ha van kedved és nem vagy olyan messze akkor néha beszélgethetnénk, elmehetnénk valahová.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!