Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége az életemnek?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik véget ért egy több éves párkapcsolatom és most teljesen egyedül maradtam. Barátaim sincsenek mivel párom miatt tök megszűntettem(távkapcsolatban éltünk és minden hétvégét ott töltöttem vagy többet és nem volt időm az itteni kapcsolataimra amik szépen megszűntek)

Nem tudok kivel beszélgetni vagy kimozdulni csak itthon sírok egyésznap alig eszek már fogytam 6kilót 2hónap alatt úgy érzem teljesen tönkre mentem is kivagyok.Nem tudom,hogy tudnék talpra állni.Nagyon szeretem az exemet és hiányzik rettentően:(

21/L

2011. dec. 1. 17:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
rinyagép!!!
2011. dec. 1. 17:36
 2/18 anonim ***** válasza:

hahó.

kapcsold ki a gépet, menj ki a szabadba, ülj le, és gondolkodj. egyrészt senki sem ér annyit, hogy tönkrevágd magadat miatta. másrészt pedig, ha voltak igazi barátaid előtte, akkor azok még mindig megvannak.

fel a fejjel, kitartást, egyél, és találj magadnak valami elfoglaltságot.

2011. dec. 1. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:
Az önsajnálattal nem jutsz messzire...
2011. dec. 1. 17:38
 4/18 anonim ***** válasza:

Magadban kell elhatároznod,hogy igenis változtatsz!

Délutánonént járj el sétálni,2hetenete hétvégén menj el bulizni,és ki tudja...,még az is lehet,hogy a nagy Ő-vel találkozol.

2011. dec. 1. 17:41
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Utálom az olyan embereket, akik sz.arnak a barátaikra, majd mikor vége a kapcsolatuknak, nyüszítve rohannának vissza hozzájuk...hát anyád:)
 6/18 anonim ***** válasza:

Velem ez volt 3 evvel ezelott es en megkerestem a barataim, elhivtam oket egy sorre, elmondtam, h mi van, h sajnalom, h igy alltam hozzajuk es h kar volt.

Kulonosebben nem izgatta oket, azota is egyutt bulizgatunk.

7/18 anonim válasza:
Facebookon próbáld meg a régi barátaid megkeresni.egy kapcsolat indokkal ér véget.Ne emészd magad.Egyél nutellát,milka csokit ajánlom neked a Holiday c. filmet.Bőkd ki magad rajta aztán menj el sétálni kozmetikushoz élvezd ki h van időd magadra!és nagyon sok helyes fiú mászkál az utcán:)Hívd át barátnőd csajos hétvégére vagy moziba és építsd fel a barátságokat újra!:)
2011. dec. 1. 17:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Drama Queen.
2011. dec. 1. 17:45
 9/18 anonim ***** válasza:

Honnan vagy? Nekem sincsenek barátaim, ha van kedved és nem vagy olyan messze akkor néha beszélgethetnénk, elmehetnénk valahová.

20/N

2011. dec. 1. 17:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Semmi női tartásod nincs amint látom... szánalmas
2011. dec. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!