Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége az életemnek?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik véget ért egy több éves párkapcsolatom és most teljesen egyedül maradtam. Barátaim sincsenek mivel párom miatt tök megszűntettem(távkapcsolatban éltünk és minden hétvégét ott töltöttem vagy többet és nem volt időm az itteni kapcsolataimra amik szépen megszűntek)

Nem tudok kivel beszélgetni vagy kimozdulni csak itthon sírok egyésznap alig eszek már fogytam 6kilót 2hónap alatt úgy érzem teljesen tönkre mentem is kivagyok.Nem tudom,hogy tudnék talpra állni.Nagyon szeretem az exemet és hiányzik rettentően:(

21/L

2011. dec. 1. 17:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te ennyi vagy? Valakinek a párja, de ha az illető lelép, akkor megszűnsz létezni, vége az életednek? Picit gondolkodj ezen..
2011. dec. 1. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem irígyellek most, sajnálom h így jártál:(
2011. dec. 1. 17:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha olyan barátaid voltak, akik tényleg azok voltak, és nem csak haverok, akkor az nem menthetetlen. Hívj össze magadhoz egy csajpartyt, és beszéljétek meg az egészet. Először nyilván haragudni fognak, de kis idővel megoldható minden.

Exed nem érdemli meg, hogy ennyire ki legyél miatta akadva. Menj el bulizni az újonnan visszaszerzett barátnőiddel, jól fogod érezni magad, és még a végén valaki rád is talál.

Fontos, hogy ne otthon ülj, és sajnáld magad, mert az csak felöl. Hívj el magaddal valakit sétálni, beszélgetni (és ne a volt barátodról!), menj futni. Kezdj magaddal valamit, ami hasznosabb ennél. Bármi váraltan történhet akármikor, fel a fejjel! :)

2011. dec. 1. 17:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom,hogy gáz vagyok,de hát nah nagyon fáj ez a szakítás egyik napról a másikra történt nem is sejtettem,hogy erre készül. Több évig ő volt a mindenem,mindent neki mondtam el olyan volt mintha a legjobb barátom is lett volna és most hirtelen ez a magány..megvisel,de megpróbálok valahogy túllépni ezen. Amúgy próbáltam bulizni menni és mindig volt srác aki odajött hozzám és ismerekedett volna velem,de én erre még nem vagyok képes:( Barátokra lenne szükségem,de hát az meg nincs:(Próbáltam felvenni a régiekkel a kapcsolatot,de nem jártam túl sok sikerrel.És most egy teljes új életet felépíteni hát nem könnyű:(

2011. dec. 1. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:

17:41 57% dettó, mintha magamat "hallanám" !:) tényleg keresd fel a régi barátokat és ülj le velük beszélgetni, akinek igazán számítottál megérti mi volt és nem vész el a barátság ! az az igaz barát, aki bajban is barát !!!!

Most egy életre megtanulod, hogy barátokat SOHA, SENKIÉRT nem hanyagolsz, persze csak azokat, akikre mindig mindenben számíthatsz , ez velem is megtörtént, és rendeződött a barátság ! Nézd már eltelt 2 hónap, ideje talpra állni és bebizonyítani saját magadnak, hogy egyedül is létezel, nem csak az exed oldalán ! Keress valami olyan elfoglaltságot, ahol tudsz ismerkedni emberekkel nem feltétlen párszerzés miatt, csak hogy lekösd magad és újra megtaláld magad !

Sok sikert és nem éri meg egy pasi(lány) miatt sem tönkre tenni magad bármennyire hiányzik és szereted !!!

2011. dec. 1. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok. nem rég szakítottam bnőmmel és hirtelen nagyon egyedül érzem magam. 1 olyan ember van akire azt mondom h barátom, de sajna vele is csak néha fb-n tudok beszélni, más utakat jár, dolgozik, bnője van. ez azért elég rémisztő. ha ő se lenne nagyon egyedül lennék. sok emberrel vagyok jóban pl suliban, de ezek annyra felszínes kapcsolatok, hogy már sokszor nincs is kedvem velük beszélni.

vmit én is biztos rosszul csinálok.

nincs mese, kezdeményezni kell, barátokat kell szerezni, értelmes célok elérésén dolgozni, párt keresni. vhogy így kéne kinéznie a folyamatnak.

én is voltam már nagyon padlón, de a síránkozás nem old meg semmit. a megoldást kell keresni az mindig van. :) fel a fejjel!

2011. dec. 1. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is átéltem azt, amit te. Nekem is távkapcsolatom volt, a legelső, ami 4évig tartott. 21 voltam, mikor elhagyott egy másik lányért. Nem ettem, és hányingerem volt, gyűlöltem. Teljesen egyedül éreztem magam, a barátnők, akik tán nem is voltak annyira azok, eltünedeztek mellőlem.

Az öcsém és az unokatesóm megsajnált és életemben először elvitt szórakozni egy diszkóba, ahol összehívott egy nagy csapatot a felvidításomra. Lett sok barátom, az egyiken keresztül ismertem meg a párom egy erdei bográcsozáson, akivel mai napig boldogan élünk. Nem bántam meg, hogy így történt, rájöttem addig a napig nem is éltem.

26N

2011. dec. 1. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:

animézz, és go animeklubbokba, vagy akármilyen sport, egy nyamvadt havert nem nehéz összeszedni x)

F18

2011. dec. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!