Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom szexmániás, de minden más téren elhanyagol! (bővebben lent)
Gyakorlatilag egy r*banc vagy a kapcsolatodban. Igen így is lehet az lenni. A nők annyira félnek, hogy r*bancnak nézik őket, és mindenkit leribiznek, holott az ilyen esetek mutatják meg, ki mennyit ér.
Magyarul, így is lehet r*banc valaki, amit te csinálsz. (A k*rva egy fokkal jobb, legalább pénzt kér érte.)
naiv jelentése: hiszékeny (tényleg naiv vagyok, sajnos, ezek szerint, de legalább rájöttem, és ilyen gyér tapasztalattal, amivel rendelkezem párkapcsolatok terén, szerintem ez még elnézhető, ezentúl próbálok nem mindent elhinni...)
ribanc jelentése: feslett erkölcsű nő, prostituált (ez szerintem kevésbé indokolt, és attól mert együtt vagyok a barátommal ennyi ideje, -aki valóban kihasznált és én ezt eddig nem ismertem fel- még nem leszek r*banc)
szerintem. de igazából mindegy is, nem pasik véleményére vagyok kíváncsi...
Az én férjem is szexmániás. Én 28 éves vagyok, ő pedig 29.
Sok téren elhanyagol.
Viszont azt is szokta éreztetni, hogy szeret.
Szóval furcsa egy kapcsolat a miénk is.
Igazából egy rib@ncnak érzem magamat mellette, mert a belső értékeimmel nem foglalkozik és nem tesz azért hogy boldog legyek és nem értékel. A külsőm meg mivel vonzó azt értékeli és naponta többször igényli a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!