Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem a rögeszmés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a rögeszmés beteges féltékenyaégem?

Figyelt kérdés
A barátommal jól megvagyunk kivéve ha nem jön velünk szemben egy pláza cica- mindenem kirakom csajszi! Többször figyelmeztettem hogy ne nézzen mást eløttem, de nem zavartatja magát, végülis csak rânéz szôval velem van a baj de félek hogy lecserélne jobbra ha tehetné....és csak beéri velem! Lassan tök megalázónak érzem magam ha vele vagyok mindenkit jobbnak látok pedig velem sincs baj kûlsőleg csak lassan az agyammal lesz! A barâtom jogsizik és az oktatója nő ezen ma kiborultam pedig eddig nem érdekelt, na meg azért mert az oktató mondta hogy elvihet engem is egyszer mert szoktak menni nézni aki vezet na és fájt hogy meg sem kérdezte hogy mennék-e pedig nem mentem volna! Amugy szeretem és jól megvagyunk 1 hete kaptam egy gyűrűt mennyaszonyként, ma egy rózsát mivel " hisztiztem" a féltékenykedésemmel, de változni akarok! Magam miatt is mert ma még nyugtatót is vettem be na meg a kapcsolatunk meg tartása miatt! Rosszindulatùak kíméljenek!
2012. júl. 10. 17:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
szerintem, ha szereted elfogadod, nézelődnek össze vissza nem feltétlen a csajt nézik és ha megőrülsz, akkor ő is hülye lesz és csak azért is azt fogja csinálni és elkergeted. legyél türelmes, ha tudod mi a probléma, az már az első lépés annak az irányába, hogy megoldjad azt! :) legyél higgadt, meditálj, akard, hogy normális legyél!:) mindenki megnézi a másikat és ne hazudj mert te is, csak te éppen arra figyelsz, hogy a párod kit néz meg :D tapasztalat :D
2012. júl. 10. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a hozzáállás beteges és megfojt! Egy ilyen nő nagyon kiábrándító és ezért fog elhagyni! Egy pozitív, laza kedves és megértő csaj ellenben nagyon vonzó!

A legjobb az lenne ha mutatnál némi biszex hajlamot és együtt néznétek és értékelnétek ki a nőket. Emellett pedig versenyképes maradnál tornával és olyan testet alakítanál magadon amilyen alig pár top csajnak van!

A te hozzáállásod olyan mint azé aki nem a bizsergető titkos erotikus álomvilágból jön hanem a való lapos családos házépítgetős családos életből. Szóval hiányzik az izgalom, de fontos neki a biztonság és a nyugalom amit te adsz.

Szerintem a te felfogásoddal nem lehet mit kezdeni ahhoz gyökeres átalakulás kell és sokkal szabadabb szexuális nézetek!

Amúgy az érzések megváltoztatása a gondolatok megváltoztatásával kezdődik! Legyenek logikus értelmes következtetéseid és akkor idővel megváltoztathatod ezeket a dolgokat.

Valamint kezdd el nézegetni a téged érdeklő jobb pasikat az utcán. A barátod nem fog tőle kiakadni és be fogod látni hogy ez távolról sem hűtlenség vagy megcsalás!

29F

2012. júl. 10. 20:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Na szôval kedves 20:10es válaszíró! Szoktam a pasimmal felnôtt filmet nézni lehet dili vagyok de azon nem akadok ki! A szexuális életünk tökéletes s nincs ellapoolsodva, szeretjûk az izgalmakat, és a család alapítás mindkettőnk ötlete! Volt egy műtétem 5éve ami miatt tilos volt a torna, mostmár csinálhatom az orvosom engedélyezte, mikor nem tornáztam akk 54kg voltam már 52kg vagyok ès 158 mqgas, páromnak tetszem sőt nem is akarja hogy fogyjak pedig 50 akarok lenni, és a hasamról kéne ami tuti lemegy! Csinos vagyok ès szép az biztos, èn csak a magamutogatós csajokra vok féltékeny! Na amúgy peesze a barátom nekem tökéletes de átlagos, pocakos nem az a kigyúrt aki valjuk be minden nő álma de nagyon szeretem, 14évesen tudtam hogy ő a nagy Ő! Amúgy egy exem csalt már meg és emiatt alakult ki a félelemérzetem!
2012. júl. 10. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnap 21:54

Marad az eredeti gondolat! Szóval te a komoly és felnőttes visszafogott puszilkodós feleségtípus vagy (néha házisárkány) ő meg néha vágyik egy laza keveset problémázó szeximádó cseppet sem szigorú csöcsös nőcire aki imádja ha jól megdöngetik és ez a külsején és a viselkedésén is látszik! A te olvasatodban: Egy ribi kell neki olykor-olykor!!!

2012. júl. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!