Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közelebb a barátom szüleihez?
Sszia, hát szerintem mindenkiben van ilyen (ha nem is más) de megfelelési vágy az biztos... Ez normális, de ne vidd túlzásba, mert az már úgy el fogja rontani az egészet! A barátom az elején úgy leszídott majdnem mindig, ha meg mertem kérdezni , hogy "de biztos nem baj..? " "nem zavarok?"... Mondjuk az ő családjuk is nagyon aranyos, és kedvesek,.. csak kellett, hogy én is megnyíljak! :)
Szerintem beszélgess sokkal többet a barátod anyukájával! Minden féléről, segíts neki, mikor ott vagytok... esetleg mikor a barátod pl. elutazik, vagy ilyesmi, akkor írj neki sms-t... Ilyesmi.
Ez fontos. Vagy mikor ott vagyytok, vacsizzon együtt a család.. és tényleg, így próbálkozz! Ha van tesója, vele is próbálj meg baráátkozni. Rossz csak nem sülhet ki.
Mosolyogj sokat.. és ne stresszelj, nekik az a legfontosabb hogy a fiuk boldog legyen! És ha ezt látják a barátodon, hogy boldog, akkor ők is teljesen megnyugszanak!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!