Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapott már itt valaki hasznos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapott már itt valaki hasznos választ, és azt be is tartotta esetleg, aképp is cselekedett?

Figyelt kérdés

Szóval, volt e már olyan aki meg is tette vagy legalább megpróbálta megtenni azt amit itt másik tanácsoltak.

És volt e olyan ezek közül, aki esetleg meg is tartotta e személlyel vagy személyekkel a kapcsolatot, aki teszem fel hosszabb távon segítséget nyújtott, mint egy pszichológus vagy egy őszinte barát?

ÉS még 1 apró kérdés, vannak a kategória toplisták, ott név szerint lehet küldeni valakinek üzenetet? Vagy az nem működik? Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy nem találom?

Köszönöm válaszaitokat!

2012. júl. 10. 15:14
 1/5 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam, hogy IGEN az ezen az oldalon lévő emberekről van szó.
2012. júl. 10. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tettem még fel kérdést, így választ sem kaptam, viszont 3 ember már megköszönte szépen a segítségem és kitartásom, és egy Valakivel kapcsolatban még nem tudom, mit tartogat a jövő... :)
2012. júl. 10. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

értem köszi.

Azt nem tudod véletlenül hogy ott a toplistában lehet e valahogy írni valakinek?

2012. júl. 10. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Huhh, ez jó kérdés, ilyenekkel még nem foglalkoztam. Meg eddig én kaptam mindig a privátokat, nem én küldtem. :D
2012. júl. 10. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen! Ha felmerül bennem valami számomra fontos kérdés, azt felteszem, és sokszor nagyon hasznos válaszokat kapok. Nem olyan régen hallottam először erről az oldalról, de nagyon tetszik:) Jó látni, hogy milyen segítőkészek az emberek. Én is igyekszem válaszolni minden olyan kérdésre, amire tudok valami használhatót mondani:)
2012. júl. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!