Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyasvalaki aki abszolút lehetetlennek tartotta hogy összejöjjön a kiszemeltjével de végül összejöttek?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült? :)2012. márc. 18. 20:33
1/1 Evelynxx válasza:
Aha. Egy fiatal lány vagyok, nem olyan erős anyagi háttérrel, picit duci, szemüveges, visszahúzódó, fogszabályzós.. :D
A mostani barátom jóval idősebb idősebb férfi, 110 kiló tönyém izom, jóképű, karizmatikus, jól keres, és eddig ilyen modellalkatú barátnői voltak...
Én igazából nem is kezdeményeztem, valamiért ő kezdte el keresni a társaságomat, eleinte csak baráti szinten... aztán pár hónapja vallotta be, hogy mit is érez irántam (gondolhatod mennyire meglepett :) ). Azt mondta, hogy nem érdekli, hogy husi vagyok, egy vakond, és hogy egy medvecsapda van a számban(:D) stb... ő már a nyugalmat keresi, és úgy érzi azt az én társaságomban leli meg... azóta is együtt vagyunk, boldogan..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!