Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki véleménye érdekel, -maradjak, vagy lépjek?
Figyelt kérdés
Az idén töltöm a harminchármat, tehát már nem vagyok az a fiatal csibe...és ezzel nem is lenne semmi gond, mert eddig is voltak céljaim, építettem a karrieremet, elég szép eredményeket értem el azon a területen, ahol dolgozom. Igen ám, de a magánéletem annál kataszrófálisabb. Két éve élek együtt a barátommal, imádom őt és azt hiszem mindent, de tényleg mindent megteszek érte. Amikor hét hónapja éltünk együtt, megkérte a kezemet, eszméletlenül romantikus volt! Persze gyűrű sem volt kutya...sosem láttam annál szebbet. Az esküvőt május 30.-ra tűztük ki, semmi felhajtás, csak a legszűkebb családi kör. Aztán egy héttel a nagy nap előtt elém állt, eszméletlenül szomorúra nyúlt arccal, és közölte, hogy az egészből nem lesz semmi, mert az apukája ellenzi a dolgot(megjegyzem addig semmi baja nem volt velem, nagyon jóban voltunk...). Egyetlen szó nélkül, de darabokra tört szívvel fújtam le az egész cécót, mondhatni faarccal.Nem hoztam fel többet a dolgot, továbbra is együtt éltünk. Azt mondta, majd meglepetésszerűen fog elvenni, tehát kicsal valamilyen okkal a városba, és egyenesen az anyakönyvezető elé cipel. Nos, erre a "csodára" vártam egy évet, aztán betelt a pohár, összepakoltam. Nekem ugyanis nagyon fontos a házasság, egyszerűen így neveltek, ezeket a hagyományokat őrzöm, és ezt a legelején le is tisztáztuk. Ő volt egyébként, aki kezdeményezte az egész házasságosdit, nem én.Amikor összepakoltam, átment bőgő kisfiúba. Könyörgött, maradjak,két héten belül megtartjuk az esküvőt. Maradtam. Persze a "csoda" megint elmaradt...Azóta egyszer már elvetéltem, és elképzeléseim sincsenek arról, hogy hogyan fog majd megszületni a gyermekem(már ha megfogan), házasságon kívül...Most, két év után, csak állok itt mint egy hülye, és amikor megkérdezem, hogy mire volt jó a gyűrű, csak annyi választ kapok, hogy "mókának".Imádom, megteszek érte mindent, mosok rá, főzök rá, takarítok utána, bevállalom a szexet hármasban, ergo mindenre hajlandó vagyok érte.Most viszont kaptam egy külföldi munkalehetőséget. Megtehetném(vérző szívvel bár,...),hogy kabát-kalap. Szerintetek?2012. júl. 10. 09:48
11/18 anonim válasza:
külön szeretnék gratulálni a hármas szexhez! Íme a jövő erkölcsös karrierista anyukája! R.banc!
Az első voltam.
12/18 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, de már miért lenne ribanc? Nem hallottál még olyat,hogy valaki annyira szereti a másikat,hogy sokmindent megtesz érte? Pedig van ilyen...
13/18 anonim válasza:
Szerintem ne az itt válaszadókra hallgass. Neked kell tudnod eldönteni, hogy, hogyan tovább. Itt csak a te véleményed számít, csak az, hogy TE mit szeretnél. Akármilyen ésszerűen hangzik lelépni, ha te maradni akarsz nincs miről beszélni. Neked kell döntened. Ülj le a pároddal, beszéljétek át a dolgokat, mérlegelj és dönts. Esetleg az is megoldás lehet ha feldobod neki, hogy menjen veled.
14/18 anonim válasza:
Komoly munkahely lehet ahol ennyi ésszel karriert értél el.
15/18 A kérdező kommentje:
A barátom 42éves...A szex hármasban egy régóta dédelgetett álma volt, ezért adtam meg neki. Le lehet ribancozni, de megsúgom, a harmadik fél, tehát a hölgy több érzelemmel nyúlt hozzám, mint a pasim...
2012. júl. 10. 10:28
16/18 anonim válasza:
Kisfiúval áltál össze vagy mi??:O 3-asban???:O Sztem még se szereted te annyira azt a fiút mert én nem tudnám a látványát sőt még a gondolatát sem elfogadni annak hogy más érjen a páromhoz vahy hozzám!!Hagyd el minél előbb!Ne is gondolkozz és ne hívdd magaddal!Az a probléma amúgy hogy kinyaltad a kis popsiját nem szabadott volna élvezi a helyzetét ennyi az egész.
17/18 anonim válasza:
Azt én értem hogy valaki ragaszkodik a szüleihez is, de ha valaki képes azt hagyni, hogy a szülei szóljanak bele a párválasztásában, hát az már ultra gáz... az apuka biztos azt szeretné hogy idős korában a fia tegye tisztába.... ez egy olyan dolog amikor a "gyereknek" egyáltalán nem lenne kötelessége teljesíteni az apja kérését! Mert most azért megszülni meg nemzeni valakit, hogy utána én "uralkodjak" rajta, elég kicsinyes dolog, hát aki meg hagyja, az a másik fele....
18/18 anonim válasza:
Látod ez is baj, hogy a nő több érzelemmel nyúlt hozzád mint a pasid. Már ez is elgondolkodtató. Én elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!