Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljárjak bulizni vagy maradjak otthon?
Szerintem miután nem kell egymás nyakán lógni megállás nélkül az nem okozhat gondot, ha elmész bulizni, főleg ha betartod a fentebb írtakat. Ha ő ilyen introvertált akkor nem tudsz mit tenni, neked meg az kell, hogy élj mulass, akkor menj. Szerintem korrekt.
20/F
a buli azért van hogy pasizz/csajozz
hiába mondod hogy nem azért mész, valójában azért van ez ösztön csak letagadod magadnak is.
nos ha valaki nem szeret bulizni, az csak is azért van mert megtalálta már a párját, tehát érett,
ebből az következik, hogy te túl fiatal vagy ehhez a palihoz, vagy csak túl érettlen hozzá, ebből nincs jó kapcsolat, hiába hiszed azt, akkor sincs.
ezek csak hazugságok, amiket az agyad bemesél neked, de valójában az ösztöneid a tested még nem ott jár.
ha elhagyod, 100% hogy ő is elmegy majd bulizni, ez is azt bizonyítja, hogy új párt keres... szal ha érett lennél és valóban szeretnéd te is inkább az összebúj
Keressetek valami szolidabb helyet ami mindkettőtöknek megfelelne. :) Szerintem tedd ahogy neked kényelmes, de azért figyelj rá is. Vagy kapjon valami szexi jutalmat ha elmegy veled. :D
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!