Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy ott a barátnőm, ha ennyire agresszív vagyok?
Figyelt kérdés
Tehát ő 6 évvel idősebb nálam én 19 vagy és már kb7 hónapja vagyunk együtt...tényleg nagyon agresszív vagyok alapból is meg vele is nem szeretem ,ha eljár bulizni stb már volt ,hogy én is elmentem vele de annak általában mindig rossz vége lett, pedig semmi rosszat nem csinált vagyis amit igen, az nem ilyen ,hogy megcsal meg ezek.. pl itt egy példa ami az egészet megmagyarázza...elmegyünk bulizni egy ideig teljessen jól érezzük magunkat aztán össze veszünk én ordibálok vele és megütöm vagy ellököm magamtól, erre ő össze törik lelkileg én másnap megkérdezem tőle ,hogy akkor miért van velem együtt?? miért nem megy már el nem keresném semmi....és tényleg így is érzem...aztán megint össze veszünk és addig idegesít tényleg addig, hogy megint csinálok vele valami rosszat mondjunk megszorítom erőssen a kezét, vagy valami...utánna meg sírunk mind a ketten ki békülünk és hatalmassat szexelünk utánna mintha ,ha mennybe lennénk annyira szeretjük egymást és még 1 centit se mozdulunk el egymástól napokig...ez miért van? tényleg már abszolút nem értem...:S2012. júl. 10. 00:24
1/10 A kérdező kommentje:
vagyok*
2012. júl. 10. 00:25
2/10 anonim válasza:
Megütni egy nőt a legundorítóbb dolog. Megütni egy olyan nőt aki szeret.... gusztustalan vagy.
4/10 anonim válasza:
szerintem addig örülj amíg ő megvan neked... becsüld meg jobban, mert kitudja hogy találnál-e még egy ilyen embert aki ennyire szeret, hogy mindezek ellenére kitart melletted... az agresszió levezetésére találj valami más módszert ne szegény barátnődet gyepáld...
5/10 anonim válasza:
csatlakozom a 2. válaszolóhoz és szerintem azért nem hagy ott mert hát...őőő...máshogy nem tudom mondani,de szerintem h.lye.azért nem sajnálom annyira mert igy valamilyen szinten meg is érdemel téged,mert egy normális,értelmes,intelligens nőnél a 2-3. randiig sem jutottál volna el:D
6/10 anonim válasza:
Aberált állat vagy már bocs nőt nem szabad megütni. Nők Miért ilyen állat embereket választanak vannak sokkal kedvesebb emberek. Szegény nő helyében elhagytalak volna. Az első ütésnél. Lehetnél hozzá kedvesebb ha már idősebbet tisztelni kéne. Picit gondolkozz el rajta mit műveltél szegény már nem is tudom mit érezhet. Már nem kell sok és börtönbe kerülsz.
7/10 anonim válasza:
Járj el pszihológushoz, de gyorsan!!!!
8/10 anonim válasza:
Hát te nem vagy normális...
Járjatok el párkapcsolati tanácsadóhoz, vagy inkább szakíts vele te, bár a csaj se normális ha tűri...
15/L
9/10 anonim válasza:
Sok nő - jellemzően nem a legértelmesebbek - szereti az agresszív férfiakat, mert az agressziót az erő jelének veszik. Ez is egy ilyen csaj, semmi extra nincs a történetben. A legtöbb erőszakos bunkóhoz ragaszkodik a nője, vagy ha mégis besokall, akkor otthagyja, aztán hamarosan keres magának egy másik agresszív bunkót. Így megy ez.
10/10 anonim válasza:
A csaj mazohista,a srác meg szadista.Tehát kolcsonosen kielégítik egymás igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!