Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt meg neki? (lent)
szerintem jobb elkövetni a hibát, hogy megtudd tényleg hiba volt-e szóval mond el neki
én is így tettem, igaz nem lett jó vége azóta sem beszélünk, de jobb mint ha tartogattam volna és csak barátok lennénk és ott lenne bennem örökké, hogy mivan akkor ha összejöhetett volna
szóval inkább elkövettem a hibát és így már biztosan tudom, hogy hiba volt
Neked kell eldöntened, mi a fontosabb: egy bizonytalan kimenetelű kapcsolat vagy egy biztos, jó barátság.
Én voltam hasonló helyzetben, elnyomtam magamban az érzést, mert nekem a barátság fontosabb.
24/N
Én mindig úgy vagyok vele, hogy a mi lenne ha ... érzésnél bármi jobb!!
Hiszen, ha meg se próbálod, esély sincs rá, hogy bármi legyen, ha megpróbálod, akkor lehet, hogy összejön a dolog...
A barátságnak pedig már így is úgy is annyi, ha szerelmes vagy belé, úgyse tudod már olyan barátnak tekinteni, mint régen, csak szenvednél.
Az elutasítást pedig el lehet viselni, állítom hogy sokkal kellemesebb érzés, mint feleslegesen őrlődni ki tudja hány hónapig, vagy évig akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!