Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ehhez mit szóltok?
Egy nyári napon megismerkedtem egy külföldi csajjal. s össze is jöttünk egy gond volt h ö nagyon messze kb 3000km-re élt tölem...
Tehát elmult a nyár minden jo és szép volt...Mikor visszament akkor is tartottuk a kapcsolatot msn-en s sms-en keresztül esténként orákig elirogattunk..
Majd nem sokáig birtuk egymás nélkül,igy ki kellett mennem hozzá kockára téve az állásom de szerettem s kimentem legyen bármi...
2hetet voltam kinn.miután hazajöttem az állásom már nem volt s a csaj meg mintha a csaj 90fokos kanyart vett volna sokkal féltékenyebb volt mindenkire ebböl voltak kisebb veszekedések
de mikor együtt voltunk nem volt gond.Végül a kisebb veszekedés vége az lett h egyre kevesebbet irogatunk egymásnak.. majd egyszer egy nap a csajszi meglátta h egy másik csajt megdicsértem egy lányt egy
ismerkedös oldalon ahol a haverok miatt voltam fenn tudom ez nem volt fer tölem de igy történt..szoval a csajszi egy szempillantás alatt megszakított minden kapcsolatot velem. S nem volt idöm
megmagyarázni h semmi közöm ahoz a csajhoz igy munkába álltam s 1év után mikor összejött a pénz kimentem hozzá h elmagyarázzam neki de a csaj nem volt otthon a szülei meg nem voltak nagyon elragadtatva tölem
mivel 1napra mentem igy másnap már a repülön jöttem hazafelé...azota sem hallottam rola pár honap mulva bejelölt msn-en de 1honappal késöbb láttam az e-mailek között visszaigazoltam de azota semmi
nem jön fel rá igy elhatároztam kimegyek még1x kimenni után lassan 2éve h láttam. Tudom tul sok jora nem számithatok de hátha legalább tudunk beszélni 3nap alatt...
Komolyan azt gondoltad, hogy ekkora távolsággal működni fog huzamosabb ideig?!
Még a hetente egy találkozás is sok embernek kevés, nemhogy ez...
Hagyd a fenébe!
A végére azért jó szokásomhoz híven kiemelek valamit a kis irományodból:
"egy másik csajt megdicsértem egy lányt egy
ismerkedös oldalon ahol a haverok miatt voltam fenn"
Ismerkedős oldal? Megmondanád, hogy az melyik?! :D Meg... haverok miatt... Persze. Aztán egy másik csajt dicsérgetsz. Az ismerkedős oldalon. Ahol csak a haverok miatt vagy fenn. Hogyne.
Szerinted ez mennyire hihető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!