Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
A barátnőm mesélte hogy ment motorozni és el esett vele, és majdnem el törött a karja. Én erre mondtam neki h képzelje el hogy mennyire fájdalmas lenne nekem és a többi szeretteinek ha meg tudnák hogy balesetben meghalt, vagy valami súlyosabb baj történt volna. Erre azt felelte hogy nem vagyok az annya. (2 napja történt) Normális válaszokat szeretnék!!!
2012. máj. 1. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség a halált emlegetni, elég lett volna a "súlyosabb baj" is. de elég gáz amit a csaj reagált rá -.- :S
2012. máj. 1. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
talán nincs jóban az annyával? vagy esetleg valami traumára emlékeztetted? így láthatatlanba nem tudni mellesleg elég agresszív lehet a barátnőd ha ilyeneket vág hozzád..
 3/11 anonim ***** válasza:
És ezt meg kéne beszélnetek...
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baja az annyával. Amúgy facebookon mondta azt hogy nem vagyok az annya, és aztán annyit mondott hogy "megyek szevasz". Élőben sokkal kedvesebb, legalábbis én azt vettem észre.
2012. máj. 1. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
"szevasz" ? lehet hogy transzfesztita már ne haragudj vagy nem tudom miféle új köszönés nőknél..
2012. máj. 1. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Gondolom mérgében köszönt el így. Ti mondanátok a csajnak ezek után?
2012. máj. 1. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
hát én nem értek a lovakhoz de ha szerintem egy nő ilyen elhagynám nincs benne semmi érzelem vagy mi? egyébként mindig is ilyen volt? vagy máshoz is efféleképpen válaszol? nemhogy örülne hogy bánod a testi épségét mivel szereted , tedd ki a szűrit ennyi..ha nem műkszik a kapcsolat ugyan mindegy..
2012. máj. 1. 13:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy mindig ilyen lett volna. Mondja nekem hogy szeret stb... De hallottam az osztálytársától hogy csak azért van velem mert megsajnált és már nem is bír engemet, persze ezt a barátnőm tagadta és mondta hogy az osztálytársa csak oltogatni akarja. (most rosszban vannak) Gondoljátok hogy ez az egész összefügg ezzel? Mármint hogy így reagál arra hogy aggódom érte?
2012. máj. 1. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát a haláltémát felhoznod illetlenség volt enyhén szólva! Inkább azt kellett volna mondanod, hogy nagyon aggódsz érte, mert nem szeretnéd ha megsérülne otorozás közben!
2012. máj. 1. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ajj már, 3x írtátok le azt, hogy "annya".

Kérdező: csak hogy tanulj ma valamit: anyJa!

Egyébként én örülnék, hogy így aggódnak értem, nem tudom mi baja lehet a barátnődnek. Vagy tényleg az a "megvagyok egyedül is, ne akaszkodj rám" típus.

2012. máj. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!