Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar pénzt adni?

Figyelt kérdés
A barátommal nem rég vagyunk együtt, vannak furcsa dolgai, de egy kicsit meglepődtem mikor közölte, h nem fog ellátni sem cigivel sem piával ha úgy van, de ad minden hónapban x összeget. Erre megsértődött mikor felcsattantam h nem vagyok a qrvája. Megmagyarázta h tényleg nem vagyok az, csak nála ami az övé az az enyém is, ezért akar nekem havonta x összeget adni... szerintetek ez normális? O.O
2012. júl. 9. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De az ajanlat sem normalis :P
2012. júl. 9. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adok pénzt azabbbAJJJ

Ha adok pénzt akkor kurv@nak nézem, azzabbAAAJJJ

2012. júl. 9. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:

"közölte, h nem fog ellátni sem cigivel sem piával ha úgy van, de ad minden hónapban x összeget."

Azert ebbe a mondatba eleg sok mindent bele lehet gondolni.

Hogy merult az fel,hogy nem fog piaval ,cigivel ellatni? Kertel tole mindig piat,cigit?

O cigizik? te is cigizel?

Valahonnan ez azert csak eszebe juhatott...

En ugy tudom elkepzelni: gyakran kertel tole cigit , es ez szamara kellemetlenebb ,mint hogy az arat egyben odaadja havonta

2012. júl. 9. 16:50
 14/17 A kérdező kommentje:
eddig nem kértem tőle sem cigit sem piát, mert mindig volt nálam v cigi, v pénz...
2012. júl. 9. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Hat akkor csak siman teljesen mas az o eletfelfogasa.

Irtad(asszem),hogy felig roma, ha az apja a roma akkro lehet tole tanulta ezt , ilyen korulmenyke kzoott nevelkedett.

Elfogadnod nem kell ha ugy erzed,hogy egyszeruen nincs ertelme.

Ha elutasitod szerintem o sem fogja eroltetni tobbet.

2012. júl. 9. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom akivel kb azonnal mikor elkezdtünk járni mondta.h mindig ad nekem pEnzt ha szükségem van rá v ha.nincs.éppen nálam.Nekem is momdta ami övé az az enyém is.Akkor mondta mikorjogsit.csinàltam h venni kell kocsit nekem.Mindennap kb meglepetz valamivel!De csak2honapig.coltunk együtt mert.a sok pénze miatt én beképzeltnek láttam meg am s fogadtam el tőle semmi ilyet.Meg én egy szegény.fiúba.voltam szerelmes akivel már 3éve.együt vagyok:)
2012. júl. 9. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondd neki hogy ezt felejtse el mert észrevétlenül is át fogja alakítani a gondolkodását és a fizetség miatt föléd fogja magát értékelni, bárhogy is tiltakozik hogy nem úgy lesz! Akit fizetsz attól el is fogsz várni dolgokat. Úgy fogod érezni hogy azokért fizettél és ez neked jár.

Mondd neki hogy előfordulhat h néha meg fogod kérni hogy hozzon neked ezt azt amit persze nem fogtok pontosan elszámolás tárgyává tenni, de fizetést ne adjon!

A cigiről meg szokjatok le! Nincs undorítóbb látvány mint agy szép nő amikor füstölög. Ráadásul az ilyen nőkkel való csókolózástól is ki szokott rázni a hideg. :)

29F

2012. júl. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!