Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit várnál egy férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várnál egy férfira hogy megkeres, jelentkezik? Éveket? ( volt kedves)

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
2-3 hetet. Éveket biztos nem.
2009. júl. 11. 13:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Én üzentem neki,hogy találkozzunk,szeretnék beszélni vele. még midig szeretem. De semmi válasz
2009. júl. 11. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Probálj meg tovább lépni. Hidd el ha nem írt választ azért nem írt mert nem akart.
2009. júl. 11. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

érdekes...erre én is kíváncsi lennék...

mert vagy egy pasi akit tleg őszintén szeretek (reménytelenül) és tudom h egyszer majd elmúlik stb. ő azt mondta h már nem szeret.

próbálom a dolgokat úgy alakítani h kimaradjon az életemből. de 2-3 havonta mindig hív h találkozzunk. akkor ilyen esetben mi lehet?

2009. júl. 11. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 10 hónapja várok és várok. Tudom, hogy őrültség, és nem kellene. De nem tudok felejteni. Pedig tudom, hogy Ő nem szeret, de mégis. Nekem is volt ilyen, hogy írtam üzenetet, hogy találkozzunk. Hát én is hiába vártam a választ, nem jött. Aztán egyszer csak jött, de az, hogy most nem ér rá, és nincs kedve hozzám...
2009. júl. 11. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem válaszolt, akkor felesleges várnod rá. Értékes időt pazarolsz el a várakozással, nyiss mások felé.
2009. júl. 11. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi értelme várni, ha nem jelentezik, az azt jelenti,h nem akar látni. Főleg, ha hosszabb idő telt el.

Üzengetni is felesleges.

Ha meg látni akar,úgyis jelentezik.

2009. júl. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!