Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várnál egy férfira hogy megkeres, jelentkezik? Éveket? ( volt kedves)
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 13:10
2/7 A kérdező kommentje:
Én üzentem neki,hogy találkozzunk,szeretnék beszélni vele. még midig szeretem. De semmi válasz
2009. júl. 11. 13:23
3/7 anonim válasza:
Probálj meg tovább lépni. Hidd el ha nem írt választ azért nem írt mert nem akart.
4/7 anonim válasza:
érdekes...erre én is kíváncsi lennék...
mert vagy egy pasi akit tleg őszintén szeretek (reménytelenül) és tudom h egyszer majd elmúlik stb. ő azt mondta h már nem szeret.
próbálom a dolgokat úgy alakítani h kimaradjon az életemből. de 2-3 havonta mindig hív h találkozzunk. akkor ilyen esetben mi lehet?
5/7 anonim válasza:
Én 10 hónapja várok és várok. Tudom, hogy őrültség, és nem kellene. De nem tudok felejteni. Pedig tudom, hogy Ő nem szeret, de mégis. Nekem is volt ilyen, hogy írtam üzenetet, hogy találkozzunk. Hát én is hiába vártam a választ, nem jött. Aztán egyszer csak jött, de az, hogy most nem ér rá, és nincs kedve hozzám...
6/7 anonim válasza:
Ha nem válaszolt, akkor felesleges várnod rá. Értékes időt pazarolsz el a várakozással, nyiss mások felé.
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme várni, ha nem jelentezik, az azt jelenti,h nem akar látni. Főleg, ha hosszabb idő telt el.
Üzengetni is felesleges.
Ha meg látni akar,úgyis jelentezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!