Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tegyek eleget a barátom kérésének?
Figyu. Eszedbe ne jusson otthagyni a munkát :)
Nem azért de ha mégis szakitanátok majd vagy valami, akkor szerinted majd kereszanyukád visszavenne dolgozni? Te magad szégyelnéd ismét megkérdezni hogy felvesz-e!!! Vagy ha máshová szeretnél majd menni s hallották a hired hogy alig kezdtél el dolgozni és máris otthagytad??
Szerintem mond meg a barátodnak hogy bocsi de engem nem ugy neveltek hogy ne dolgozzak és csak semmiskedjek.
Ha rendes akk megérti ha nem akk menjen a pi..csába!
15 éves korom óta dolgozom minimum nyaranta, pont fősuli alatt voltam árufeltöltő is: életem egyik legsz@rabb melója volt (holtversenyben a szórólapozással), mégsem bántam egy percig sem. egyrészt az önállóan keresett pénz ezerszer többet ér, mint amit ajándékba kapsz, tartást, becsületet ad, és legalább fogalmam van róla, hogy milyen ótvar melók vannak, jobban értékelem, amit kell.
itt nem az kérdés, hogy te megsérted-e...amit csinálsz, becsülendő, és a javadra fog válni, nem kell a könnyebb utat választani. tudom túlzás, de én inkább a barátod ajánlatát tartom sértőnek. keresztanyudnak is, de Magadnak is tartozol annyival, hogy nem csinálsz segget a szátokból, és elvégzed, amit vállaltál.
a kiscsákó meg a saját pénzéből legyen gavallér, az valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!