Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek bejön ez a PÁWA "stílus"?

Figyelt kérdés

Nem bírom ezt. Én szégyenlem magam ha szembe jön velem az utcán egy ilyen. Van olyan lány akinek ez bejön?? Szerintem egy férfi legyen férfias és ne PÁWA

férfias alatt azt értem, hogy van rajta valamilyen szőrzet a hajon kívül, nem hord rózsaszín ruhákat,és van saját stílusa.

És most megmaradt normális férfitársamhoz szólok: szaporodjunk gyorsan mielőtt még ők szaporodnának.

2012. júl. 8. 23:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
91%

Hiába. Hiába vagytok fullosak, hiába

minden, ha belül nincs semmi. Mikor

értitek már meg?

2012. júl. 10. 00:42
 42/48 anonim válasza:
20%

Ezek idővel mind megfakulnak, és majd a múlté lesz.

És akkor milyen belsőtök lesz? Szerintem hiba csak

ebbe fektetni a hangsúlyt, és a belsőt teljesen

kihagyni. Legyen meg az egyensúly. Ez is, az is.

2012. júl. 10. 00:57
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy a mai fiatalok némelyike teljesen megfeledkezik a belső tulajdonságokról és csak a külsővel, a megjátszott hülyeségekkel törődik. Van 1-2 haverom akik az anyjukat odaadnák néhány mai divatos ruhadarabért, cipőért. Képeset 70ezreket elbaszni egy pár cipőre, pólókat vesznek 5000 felett. Van amelyik fél lelépni a porba a drága cipőjével. Csodálják az amerikai sztárokat, rappereket, énekeseket, mindent tudnak róluk és alig várják, hogy megjelenjen egy videó amiben benne van valamelyik milliomos híresség. Álmodoznak, hogy milyen jó lenne ha belekóstolhatnának a gazdagok életébe.

Most komolyan kérdem, az a divat, hogy valami drága? Minél súlyosabb az árcédula, annál értékesebb valami? Meg minél menőbb márka van ráírva? Oké, tudom hogy vannak jó, divatos ruhák meg gagyik, na de miért kell ennyire törődni ezzel?

Engem bizony nem érdekel, hogy van felöltözve valaki vagy milyen tárgyakat birtokol, ha a haverjaim mutogatnak rá, hogy oda nézz milyen cipője van, azta de drága bmx, fú a legújabb iphone ja van... az én szememben továbbra is egy 0 amíg fel nem mutat valami figyelemre méltót

Szerintem attól lesz valaki menő, hogy mit tud. Hiszen valójában az az övé, amit tud: tud e zenélni, táncolni, milyen sportot űz, mennyire építi a saját testét, valami érdekes témának, szakmának mestere-e amiről lehet vele beszélgetni. Mert akinek csak az alkoholos italok, a cigarettázás meg a média ideáljainak majmolása köti le a fantáziáját, azzal mégis mit lehet kezdeni? Még beszélni se lehet vele egy értelmes témáról, otthonról is csak a kocsmába mozdul ki a gép elől.

Mondom én, hiába szép színes a burkolat ha a belső tök üres, jellegtelen akkor egy lúzer lesz az egyén mindenki szemében.

2012. júl. 10. 23:38
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Annyira örülök, hogy több eszem van 15 évesen... Én utálom a páwákat. Jobban bejön az ilyen Johnny Depp, Jason Statham, Antonio Banderas féle férfias pasi. Bár a férfiakra még várhatok, de attól még lehetnének többen a normálisan kinézők 15-18 év körül... Azaz lehet ápolt, és igényes lenni anélkül, hogy úgy néznének ki, mint a b*zik. Kövezzetek meg, de tényleg gáz ez az egész páwa "stílus".
2012. aug. 17. 17:31
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
csak a gyerek-lànyoknak jönnek be az olyanok:D
2012. aug. 21. 15:30
 46/48 dávid.55. válasza:
Na figyi én nem vagyok PÁWA nem is szeretem őket. de ha csajozni akarok akkor muszáj be olvadni a páwákhoz amit én nem teszek de egy buliban bár mikor fel szedek egy csajt !! titok: bűvészet!!!! ennyi ha jól nyomod akk bárkit le lehet venni vele a lábáról. amúgy meg LÁNYOK!!!!: nem tudom miért jön be nektek olyan srác akinek ecset haja van ,tapadós nadrágban van,rozsa szín v nyakú pólóba,meg deszkás csukába , mellesleg vékonyak és csak azért van kockájuk mert olyan vékonyak hogy az a pici izmuk is ki látszik :P meg csajok! nektek mért nem jó olyan pasi akinek nincs taréj a fején? nekem ilyen hajam van: [link] és még hasonlítok is rá xdd augy mi a vonzó bennük? az hogy nőiesen öltöznek vagy hogy olyan vékony hogy látszik az a kis izom a hasán?
2013. júl. 28. 18:37
 47/48 anonim ***** válasza:

Hát én mindjárt elsírom magam a röhögéstől:"DD

A kérdés az volt, hogy bejönnek-e a lányoknak a páwa srácok, mire zöme válasz az, hogy "igen". De nem is ez a legjobb, hanem az, hogy a válaszok lepontozva, utána meg megy a szájhúzás, képlinkelgetés, sírás hogy "DEMIÉÉÉÉRT?" "ezamaivilág", "ilyenek a mai lányok", "sose lesz barátnőm". Épp hogy nincs kereken kimondva, hogy "ezek de szarok, én mennyivel jobb vagyok náluk. Mégsincs barátnőm. De hát baromira azért nincs, mert a lányoknak ez kell!! Nem én vagyok a szar, én egy szupercsillagcsávó vagyok, csak hát a lányoknak a pálcika kell, nem az adonisz testem."

Na de ne ítélkezzünk külsőről. Ugyan.

Kikészültem. :DDDDDDDDDDD Még így 4 év után is.

Amúgy nekem a páwa fiúk jönnek be lol :33

2016. júl. 4. 23:15
 48/48 Bodoko válasza:
Emberek kérem.. Komolyan azért sírtok mert “jaj ők páwák"..És? Ez egy divat..És az mindig is volt,van és lesz.Én is az vagyok de nem azért mert júj mindenkinek ez van hanem mert tetszik.Persze saját hattárokkal nem hatalmas taréjjal de igen is van hajam..Szerintem hót unalmas ha valakinek normál haja van.Az volt nekem is de váltottam..Szerintem a mai világba mindenkinek megvan a joga stilust választani és ti se vagytok különbek ha elítéltek minket ezért..Nekünk ez tetszik nektek az ez van..Az meg nagyon nagy baromság ,hogy nincsenek érzéseink,üresek vagyunk..Talán ha nem ítélkeznétek és ne általánosítsatok hanem ismerjetek meg..Oké beismerem vannak divatmajmok köztünk is de nem mindenki ilyen..Nem hord mindenki rózsaszínt sőt egyébként mostanság ritkábban is látom grr undorító is az aki így tesz..Bár lehet tévedek..Viszont léteznek olyanok mint én akik igen is tesznek azért akit szeretnek és nem csallják meg..Meg én kedves és udvarias vagyok idősekkel (nem csak saját családból) és fiatalokkal egyaránt,segítek ha kell másoknak ebből születnek tök jó kis sztorik is :) Szóval nem ítélkezni,megismerni..Az meg ,hogy mi a lányok izlése nem vita tárgya hiszen ahány lány annyi férfi ideáll.
2017. aug. 18. 05:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!