Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek bejön ez a PÁWA "stílus"?
Nem bírom ezt. Én szégyenlem magam ha szembe jön velem az utcán egy ilyen. Van olyan lány akinek ez bejön?? Szerintem egy férfi legyen férfias és ne PÁWA
férfias alatt azt értem, hogy van rajta valamilyen szőrzet a hajon kívül, nem hord rózsaszín ruhákat,és van saját stílusa.
És most megmaradt normális férfitársamhoz szólok: szaporodjunk gyorsan mielőtt még ők szaporodnának.
Könnyű igényesnek lenni és adni magunkra ha apuci adja nekünk a végtelen sok pénzt és mindenre telik. Na igen, kevés embert utálok de valahogy nagyon erős ellenérzéseim vannak azok iránt, akik meg sem érdemlik mégis mindent megkapnak mert bszott gazdagok. Nagyon könnyű BMWvel meg rolexszel csajozni, meg nagyon úriemberre vall, hogy nem sörre hívja meg a lányt. Azt gondolják a csajok: micsoda férfi, ez igazán igényes, ad magára, tehát sikeres, ezért kell nekem. Persze hogy sikeres, nagyon sokat kellett tennie: jó helyre születni.
Tele van a tököm, hogy ilyen világban élünk: "nézd azt az embert, neki nagyon drága cipője van, ő egy igazán értékes ember. Te jobb telefont birtokolsz, mint én, ezért te nyilvánvalóan jobb ember vagy."
Egy dologban hiszek, hogy vannak még olyan emberek, akiknek fontosabb, hogy jól érezzék magukat, hogy jó társaságban legyenek, mint a pénzen megvehető javak és vannak olyan csajok, akik büszkén, boldogan használni merik az agyukat és nem ringatják magukat a képzetbe, hogy buta libának lenni nekik teljesen megfelel. Ha egy lánynak probléma, hogy nem tudok annyi pénzt felmutatni, mint egy gazdagabb társam, akkor szóljon hamar vagy hallgasson örökké. Na de megint elkanyarodtam a témától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!