Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek bejön ez a PÁWA "stílus"?

Figyelt kérdés

Nem bírom ezt. Én szégyenlem magam ha szembe jön velem az utcán egy ilyen. Van olyan lány akinek ez bejön?? Szerintem egy férfi legyen férfias és ne PÁWA

férfias alatt azt értem, hogy van rajta valamilyen szőrzet a hajon kívül, nem hord rózsaszín ruhákat,és van saját stílusa.

És most megmaradt normális férfitársamhoz szólok: szaporodjunk gyorsan mielőtt még ők szaporodnának.

2012. júl. 8. 23:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
Attól még h páwa nem b*zi:D
2012. júl. 9. 01:56
 32/48 anonim ***** válasza:
93%
A férfi a napon való munkavégzés közben barnul le, nem a szoliban
2012. júl. 9. 01:59
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
De legalább igényes és ad magára:)
2012. júl. 9. 02:00
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
32#! TÖKÉLETESEN 1ETÉRTEK VELED!! Am meg a páwa az nem(mindíg) b.zi, csak úgy néz ki!
2012. júl. 9. 02:03
 35/48 anonim ***** válasza:
-.-"
2012. júl. 9. 02:13
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű igényesnek lenni és adni magunkra ha apuci adja nekünk a végtelen sok pénzt és mindenre telik. Na igen, kevés embert utálok de valahogy nagyon erős ellenérzéseim vannak azok iránt, akik meg sem érdemlik mégis mindent megkapnak mert bszott gazdagok. Nagyon könnyű BMWvel meg rolexszel csajozni, meg nagyon úriemberre vall, hogy nem sörre hívja meg a lányt. Azt gondolják a csajok: micsoda férfi, ez igazán igényes, ad magára, tehát sikeres, ezért kell nekem. Persze hogy sikeres, nagyon sokat kellett tennie: jó helyre születni.

Tele van a tököm, hogy ilyen világban élünk: "nézd azt az embert, neki nagyon drága cipője van, ő egy igazán értékes ember. Te jobb telefont birtokolsz, mint én, ezért te nyilvánvalóan jobb ember vagy."

Egy dologban hiszek, hogy vannak még olyan emberek, akiknek fontosabb, hogy jól érezzék magukat, hogy jó társaságban legyenek, mint a pénzen megvehető javak és vannak olyan csajok, akik büszkén, boldogan használni merik az agyukat és nem ringatják magukat a képzetbe, hogy buta libának lenni nekik teljesen megfelel. Ha egy lánynak probléma, hogy nem tudok annyi pénzt felmutatni, mint egy gazdagabb társam, akkor szóljon hamar vagy hallgasson örökké. Na de megint elkanyarodtam a témától...

2012. júl. 9. 02:36
 37/48 A kérdező kommentje:

Utolsó teljes mértékben egyetértek veled

De szerintem itt valakiknek fogalmuk sincs hogy hogyan is néznek ki ezek a PÁWÁK

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 9. 10:29
 38/48 anonim ***** válasza:
95%
Fúj.. utálom a páwákat.. Az meg szerintem nagyon nagy hülyeség hogy a páwák adnak magukra. Az, hogy valaki ad magára, nem abból jön le hogy rózsaszín fölsőt hord férfi létére. Az én párom nem páva, nem hord rózsaszín felsőt, hanem fekete bőrkabátot hord, és nagyon megválogatja, hogy a jó minőségűeket vegye meg. Tehát attól még hogy nem ilyen pink divatb.zi igen is igényesen öltözködik, emellett nem olyan átlagos mint ez a sok páwa aki egymást másolja hanem meg van a saját stílusa. Szerintem egy férfi legyen férfias, és ne egy ilyen díszb.zi.
2012. júl. 9. 10:52
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Énis bőrkabátot hordok, mégis a (jó) csajok szerint gyökér vagyok mert nem vagyok páwa!
2012. júl. 9. 12:31
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nem attól férfi, hogy szőrös, nem a külsőségektől férfi. Sok lánynak bejön ez, de ha megfigyeled, ők főleg fiatal csajok, és nincsenek sok ésszel megáldva
2012. júl. 9. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!