Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek bejön ez a PÁWA "stílus"?

Figyelt kérdés

Nem bírom ezt. Én szégyenlem magam ha szembe jön velem az utcán egy ilyen. Van olyan lány akinek ez bejön?? Szerintem egy férfi legyen férfias és ne PÁWA

férfias alatt azt értem, hogy van rajta valamilyen szőrzet a hajon kívül, nem hord rózsaszín ruhákat,és van saját stílusa.

És most megmaradt normális férfitársamhoz szólok: szaporodjunk gyorsan mielőtt még ők szaporodnának.

2012. júl. 8. 23:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
9%

nekem is a páwák jönnek be.:$$:3

14/l

2012. júl. 9. 00:29
 12/48 anonim ***** válasza:
78%

Kérlek csajok, írjátok még le jó sokan, hogy a PÁWA pasik kellenek nektek!:P

19/F

2012. júl. 9. 00:31
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek a dockba kurv...ni :)
2012. júl. 9. 00:36
 14/48 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam hogy igénytelen vagy hogy stréber...

azt mondtam hogy normális---->FÉRFI<----

mint például ők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 9. 00:37
 15/48 anonim ***** válasza:

Ezek nem is tinik... Mutass már 40-50 es páwát aranyapám!

A vén farkakra is buknak ha ez a problémád.

2012. júl. 9. 00:40
 16/48 A kérdező kommentje:
akkor képzeld el őket fiatalabb korukban
2012. júl. 9. 00:42
 17/48 anonim ***** válasza:
91%
2 dolog a lányoknak: Mi az egyéniség abban, hogy ugyanúgy öltöznek? És miért kell egyéniségnek lenni mindenkinek? Nem jobb az, ha egy csapat mindenki, ugyanazt szeretik, stb? Mellesleg lehet az ilyen páwák inkább a fiútokra indulnak be. Én nem vagyok páwa, mégis igényes vagyok. Most csak ennyi jutott eszembe :D
2012. júl. 9. 00:42
 18/48 anonim ***** válasza:
82%

én ismerek olyat aki páva, de kimondottan férfias és jófej srác

ahogy a 3. válaszoló írta: Páwa. ebből le lehet szűrni, hogy ad magára, a külsejére. Azt is hogy van pénze a divatos cuccokra. Azt is, hogy nem otthonülős típus és pörgés van körülötte.

Ez mind nagyon bejön a csajoknak. Tehát ők nem igazán a stílust, az ábrázatot szeretik, hanem a mögötte rejlő jelentést, azt ami a páwasággal együtt jár. Aki így öltözik annak van bátorsága és lehetősége, hogy saját stílusa legyen, ne csak a megszokott. Tehát elvileg a pávaság előnyös tulajdonság, nem?

Miért utálják őket a más stílusú férfiak? Mert irigyek. Ugye tudjátok, hogy minden utálat gyökere a félelem. Ha nincs félelem nem lenne utálat, csak szánalom. Félnek, hogy ezek a páva férfiak elhoppolják előlük a csajokat, tehát legyőzik őket, veszítenek, így nyilván irigyek a pávákra. Aki nem irigykedik rájuk, az leszrja őket.

Ők is szeretnének jól kinézni, szeretnének egyedi stílust, de nem engedhetik meg maguknak. Egyrészt sokkal olcsóbb a hétköznapibb ruházat, mint a drága márkás öltözet, másrészt sokan nem tudják elkötelezni magukat egy stílus mellett

Ha a nők a punkokra vagy a szőrös fickókra vagy bármi másra bolondulnának, akkor őket utálnák azok, akik nem az adott stílusirányzat hívei. A kérdésre a válasz, hogy ha nem jönnének be a pávák a lányoknak, akkor nem is lennének pávák. Evolúció :D értitek, minden szál végül a nőkhöz vezet

Szóval én azt mondom, hogy mivel ismerem magam, nincs érzékem a divathoz ezért nem is lennék pávának való. én máshogy nézek ki és kész. továbbá felfogom, hogy attól, hogy a lányoknak tetszenek a páva srácok, még nincs kizárva a többi srác. mondom a csajok egész egyszerűen férfias tulajdonságokat keresnek, és nem attól férfi a férfi, hogy szőrös

2012. júl. 9. 00:48
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

00:48:

Mert aki nem páwa már rögtön szőrös punk vagy rocker? Abban hogy egymást majmolják, semmi egyéniség nincs, többet adnak magukra, mint néhány csaj. Ez önimádatra vall. Azért mert nem hordok 12 színben csillogó szűk nacit, meg nem szolizok többet mint egy csaj, mer apuci fizeti, én meg mereszthetem a seggem, még nem vagyok páwa. Mellesleg azért szeretik ezt a stílust, mert a média ezt nyomja...

2012. júl. 9. 00:54
 20/48 anonim ***** válasza:
94%

Hogy mért utálom a páwákat? Mert full b.zisan néznek ki, és nembírom felfogni hogy a (jó) csajoknak mért ez a "stílus" jön be!

itt vagyok én mint rocker (bár külsőre ez annyira nem látszik) és esélyem sincs a csajoknál!

eddíg az összes csaj akit fel akartam szedni, lekoptatott 1 ilyen b.zi miatt! pedíg elég jól nézek ki + a suliból én vagyok a leghíresebb, de ez nemelég a csajoknak, mert nem vagyok páwa!

2012. júl. 9. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!