Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy valaki itt ismerkedett? (mármint fiú-lány)
Figyelt kérdés
És ha igen akkor lett valami komolyabb belőle?
16/l
2012. júl. 8. 22:35
1/18 anonim válasza:
Én már randiztam is, de ennyi.
A debreceni srác voltam, sziasztok!
2/18 anonim válasza:
unatkozott, beszélgetni szerett volna, és beszélgettünk mindenféléről egész éjszakán át
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)!
2012. júl. 8. 22:41
5/18 anonim válasza:
Én randiztam 1 csajjal,de nem volt szimpatikus,ezért nem lett folytatás.2 másik messze lakott...de volt több akivel csak beszélgettem,szexchateltem.16/F
6/18 Ⱳhite ßelle válasza:
7 emberrel találkoztam innen a 3 év alatt mióta itt vagyok. 2vel alakult kicsit több, de kapcsolat nem lett belőlük.
21/N
7/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 8. 22:46
8/18 AvernusTriad válasza:
amennyi troll van itt, csodálkozom, hogy bevállaljátok a találkozókat o.O Bátrak vagytok :)
9/18 A kérdező kommentje:
többnyire ezért is kérdeztem :)
2012. júl. 8. 22:50
10/18 Ⱳhite ßelle válasza:
Nincs itt több troll, mint az utcán... :) Mindenhol vannak rendesek és idióták. Pár beszélgetés után már lejöhet, hogy érdemes-e talizni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!