Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányook! SEGÍTSÉÉÉG MIT TEGYEK? (többi lent)
Hûha, ismerem az érzést, szerintem mindenki:) Nos, szerintem próbálj vele beszélgetni az interneten. Van idôd kitalálni valamilyen frappáns választ, egy jó kérdést, és a következô alkalommal, amikor személyesen is találkoztok, már kicsit oldottabb leszel, mert tudod, milyen témákról tudok elbeszélgetni.
Velem is ez volt, lassan egy éve. Midig odajött hozzám, és piszkálgatott, pöckölgetett, lóbálta a hajamat, és annyira gáz, ha visszagondolok, de azt kérdeztem, hogy 'ez mi?' :DD Aztán elkezdett velem beszélgetni, és ott is tök györérül viselkedtem. De aztán írt nekem facebookon, órákat dumáltunk, és utána a suliban is egyik félután másfél órán keresztül, többször is, csak el kellett mennie.:) Egy évvel vagyok nálad idôsebb, de szerintem ez mindenkivel így van!:) Szurkolok neked. Viszont adok egy tanácsot, amit jól fogadj meg! NE mondd el neki, hogy mit érzel, mert attól megijed, vagy csak az egóját növeled, és elszáll magától, csak kihasználná a helyzetet... Ismerd meg, beszélgessetek, és ha látod rajta, hogy neki is tetszel, de nem tesz semmit, csak lazán utalgass rá. Csak ne szavakkal. A pasik szeretik, ha titokzatosan viselkedik a lány... ;) Sok sikert, szurkolok, ha gondolod, majd írj, hogy mi van, mert ide sajnos már nem fogok visszanézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!