Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, de nem merek kezdeményezni. Segítsééég! Mit kell tenni? =D
Már 5hónapja tetszik egy srác... párszor beszéltünk. Egyszer egy buliban kevertünk, de benne is volt alkohol, bennem is. Csomó " jelet" küldtem neki, de semmi. Ennyire fél, vagy mi?:D
segítsetek légyszi... nagyon fontos.:(
18/L
Kevertetek? De hogy?
Még egy fontos kérdés mielött megkapnád a választ: vörös vagy?
MErt ha vörös lenne mi lenne?:D
Amúgy ne nagyon kezdeményezz, ha akarna téged rég lépett volna :) De azért az is lehet hogy félénk.Úgy derítheted ki ha közösséggi portálokon bejelölöd msnre felveszed ráírsz és beszélgetsz vele jó sokat kedvesen stb :) aztán legközelebb várod hogy ő írjon rád és ha rád ír már sínen vagy:D Ha nem ír rád többet egyértelmű hogy nem akar semmit..:S
de rá se merek írni..:d biztos beszélgetne velem. csak...aztán félek az elutasítástól. :s
pedig egy jó pár srác próbálkozott nálam... feldobták az önbizalmam, de valahogy mégis félek.
Figyelj ha kaptál visszajelzéseket másoktól (ahogy mondod is), akkor tuti hogy nincs veled semmi baj. Amikor legközelebb nagyobb társaságban találkoztok, kérdezd meg, hogy lenne-e kedve beülni veled valahová. Ha bejössz neki, nyert ügyed van, de ha nem, akkor egyszerűen megmondja neked: akkor sincs baj, mert legalább örömet szereztél neki azzal a tudattal, hogy tetszik valakinek :) Sok sikert!
ps.: én vörös vagyok :-D
19:50es vörös vagyok.
És csak azért jöttem vissza hogy tökértelmetlen lacafacázni. Ne kéresd magad, ráadásul ha smároltatok akkor az valószínűleg jelent valamit. Én csak ugyanazt tudom mondani, mint korábban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!