Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, de nem merek kezdeményezni. Segítsééég! Mit kell tenni? =D

Figyelt kérdés

Már 5hónapja tetszik egy srác... párszor beszéltünk. Egyszer egy buliban kevertünk, de benne is volt alkohol, bennem is. Csomó " jelet" küldtem neki, de semmi. Ennyire fél, vagy mi?:D

segítsetek légyszi... nagyon fontos.:(

18/L

2011. júl. 17. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A fiúk dolga a kezdeményezés, de szntem örülne ha te kezdeményeznél :D. Jelezd neki h bejön neked, beszélgess vele sokat, szemezz vele, keresd a társaságát, mosolyogj rá stb., így talán majd mer kezdeményezni. :)
2011. júl. 20. 13:55
 12/18 anonim válasza:

Szerintem nem akar kapcsolatot és nem is akar megsérteni...

Szóval ilyenkor keresel valaki mást ... Ami nem megy nem kell erőltetni... A szerelemhez két ember kell ...Sajnos ...

2011. aug. 4. 00:00
 13/18 A kérdező kommentje:
megtörtént ugyanez 1 hete! azóta megint nem beszéltünk! szerintetek?
2011. nov. 8. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb lesz valami közös esemény, (pl buli) és dumáltok, jelentsd ki, hogy el akarsz ugrani boltba/mekibe/sétálni, és nem kísér-e el. Ez még nem nyomulás, de máris kettesben vagytok.
2012. júl. 8. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni, de ebben a mai világban már egy csók kb. semmit nem jelent, ha buliba, ittasan csattan el :'S

Persze lehetséges attól, hogy félénk. Mennyire ismered? Egyébként ha egy szórakozóhelyen meg mer csókolni nem hinném, hogy félénk. De kérdezz rá! Legalább könnyebben tovább lépsz ha nem jönne össze, deee hamarabb is összejöhettek ha beszélsz vele!

Sok sikert :)

17/L

2012. júl. 9. 00:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: lehet, én vagyok a hülye, és a konzervatív p*cs, de nekem egy csók mindig nagyon sokat jelent...

24/F

2012. júl. 9. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem magamból indultam ki, nekem is sokat jelent, de vannak olyanok, akik csak valakit felszednek egy estére, aztán hátha több lesz csóknál is. Nekem volt egy ismerősöm, aki ilyet csinált, és azt mondta, hogyha felszed pár csajt discoba, (általában kavartak vele, aránylag jó pasi szerintem), akkor az neki jó önbizalom növelő, és 1 év múlva mondta, h bejött neki. De ez csak egy példa, de ha 24 vagy, szerintem az már egy más korosztály.

Nem a kérdező kedvét akartam elvenni, de ez is benne van a pakliban, nem akarom elvenni a reményed, vágj bele, ha nem jól sül el, akkor legalább hagyhatod a francba, és túlteheted magad rajta!

2012. júl. 11. 00:52
 18/18 anonim ***** válasza:
De most nézem, h ez már egy éve volt, akkor remélem összejött XD:D
2012. júl. 11. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!