Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy látszik, egy "barátnőm" irigy rám a párom miatt. Kihat ez a dolog a párkapcsolatomra? 18/L
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. 2 és fél hónapja van barátom. Szerelmesek vagyunk egymásba. Egy lány akiről azt hittem, hogy a legjobb barátnőm, kiderült hogy irigy rám. Folyamatosan fúrja a páromat, uszít ellene, azt akarja hogy szakítsak vele. Megtudta, hogy a párommal elmegyünk nyaralni, milyen ajándékokat vesz nekem, és irigy rám emiatt. Párom amúgy sem csípi ezt a lányt, (sőt a szüleim sem,) de nem tudom elmondjam-e neki ezeket a dolgokat. Ti mit gondoltok?2009. júl. 11. 09:36
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs. A lányokat szereti :S
2009. júl. 11. 09:46
3/10 anonim válasza:
Én is voltam így.A "barátnőm" folyton hazudozott a kedvesemről,pedig nem is ismerte.Én elküldtem a csajt melegebb éghajlatra.
Amúgy lehet hogy szerelmes beléd :S
16/L
4/10 anonim válasza:
Vagy csak szimplán féltékeny.Foglalkozol vele eleget?
5/10 A kérdező kommentje:
Más dolgokban rendes a csaj, csak a páromat illetően az idegeimre megy. Ő mindig "tud" valamit, hogy a barátom megcsal és hazudik, de sosem mondja el...
2009. júl. 11. 09:50
6/10 anonim válasza:
Akkor nem konkrétan a barátoddal van baja, hanem azzal a ténnyel, hogy van barátod.
Beszéld meg ezt vele és ha nem változik, akkor lapát.
7/10 A kérdező kommentje:
Foglalkoznék ha nem hazudozna a páromról!
2009. júl. 11. 09:50
8/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja ő jó emberismerő, és MINDENKI látja hogy a párom mekkora gazember csak én nem.
2009. júl. 11. 09:51
9/10 anonim válasza:
az én barátnom is ezt csinálta. most egyutt van a volt barátommal.:(
10/10 A kérdező kommentje:
Azt nem hagyom hogy ideig fajuljanak a dolgok.
2009. júl. 12. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!