Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire befolyásol a másik anyagi helyzete párválasztás során?
Lányként szerintem se érdekeljen. De szerintem túl magas anyagi különbség hosszútávon nem lesz jó, pontosan azért amiket írtál. Sose tudhatod mit hoz a holnap aki nem tanulta meg beosztani a pénzt az bajba lesz ha egyszer nem lesz apuci anyuci.
A pénz drog könnyű rászokni.
Nem kell nagy jóstehetségnek lennem amikor HVG-n nincs olyan nap,hogy ne olvasnék olyan cikket, hogy nagy vállalat megy csődbe mert akkora az adósságállományuk. Ez a bomba nemsokára robbanni fog. S az fog jól járni aki úgy gondolkodik mint Te.
Én szerintem semennyire, bár visszafelé ez megkérdőjelezhető.
Én egy 21 éves srác vagyok, sajna munkanélküli, és addig nem is akarok párt találni magamnak, míg nem lesz egy normális munkahelyem, és egy minimális keresetem, amit képletesen "felmutathatok", hogy sikerült ezt elérni. (Lehet amúgy, hogy hülye döntés, de szerintem kell egy minimális keret, egy kapcsolat megalapozására)
Nem mondasz hülyeséget, a munka kitartást, önbizalmat adhat, s ennek pozitív hatása lehet.
Na meg, én nőként gondolkozok így, vigyáztam arra, hogy soha, egyetlen napig se legyek "kitartott". :)
(Emellett viszont, soha nem érdekelt a párom jövedelme, abszolút nem ez alapján válogattam: ám mégis szerencsés, ha egyik fél se munkanélküli. Kitartanék mellette úgy is, sőt, ezt inkább magamra vonatkoztatom jobban!)
Van egy jó Voltaire idézet, valami olyasmi, hogy a munka megóv a három legfőbb rossztól: az unalomtól, a lustaságtól és a bűntől (remélem jól emlékszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!