Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mennyire befolyásol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire befolyásol a másik anyagi helyzete párválasztás során?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A családom anyagi helyzete szerintem átlagosnak mondható. Van házunk, autónk, járunk nyaralni. Persze mindezt nem luxus kategóriában, de azért minden van, ami szükséges, de szórni való pénzünk nincs. A környezetemben sok a gazdag ember, mert olyan gimibe, majd egyetemre kerültem, ahol főként jómódú családból származó emberek vannak. A velem egy korúak többségének már van saját lakása, esetleg autója is, és az alap, hogy már bejárták a fél világot a családdal. Amikor összeakadok egy ilyen sráccal, akkor rendszerint úgy érzem, hogy hatalmas társadalmi szakadék tátong köztünk. Szerintetek mennyire zavar egy férfit, hogy én nem vagyok gazdag? Feleslegesen aggódok ezen, vagy tényleg megeshet, hogy valakinek azért nem kellek, mert "rosszabb" családból származom?

2012. júl. 8. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem számít a pasi pénze, általában azt se tudom mennyit keres. Nekem is van. De míg nem volt ennyi, addig se érdekelt.
2012. júl. 8. 16:36
 12/19 Diavolino44 ***** válasza:

Lányként szerintem se érdekeljen. De szerintem túl magas anyagi különbség hosszútávon nem lesz jó, pontosan azért amiket írtál. Sose tudhatod mit hoz a holnap aki nem tanulta meg beosztani a pénzt az bajba lesz ha egyszer nem lesz apuci anyuci.

A pénz drog könnyű rászokni.

Nem kell nagy jóstehetségnek lennem amikor HVG-n nincs olyan nap,hogy ne olvasnék olyan cikket, hogy nagy vállalat megy csődbe mert akkora az adósságállományuk. Ez a bomba nemsokára robbanni fog. S az fog jól járni aki úgy gondolkodik mint Te.

2012. júl. 8. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem egy brazil szappanoperában élünk. A pasikat nem a pénz, hanem a külső érdekli.
2012. júl. 8. 17:33
 14/19 Blazer X ***** válasza:

Én szerintem semennyire, bár visszafelé ez megkérdőjelezhető.

Én egy 21 éves srác vagyok, sajna munkanélküli, és addig nem is akarok párt találni magamnak, míg nem lesz egy normális munkahelyem, és egy minimális keresetem, amit képletesen "felmutathatok", hogy sikerült ezt elérni. (Lehet amúgy, hogy hülye döntés, de szerintem kell egy minimális keret, egy kapcsolat megalapozására)

2012. nov. 9. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Pedig a környezetemben rém sok "Munkanélküli" srác csajozik... de te tudod. :)
2012. nov. 10. 08:57
 16/19 Blazer X ***** válasza:
Biztos. Lehet, én vagyok a hülye, hogy ez miatt azt gondolom, hogy megfog változni az életem párkapcsolat terén. Ha meg nem akkor meg egyedül fogom leélni az életemet, mert egy az hogy nem járok emberek közé, a másik meg, hogy kitartás kell egy párkapcsolathoz, ami személy szerint hiányzik belőlem. Nincs elég motivációm, ami előre lendítene az életemben. (vagy még nem fedeztem fel)
2012. nov. 10. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem mondasz hülyeséget, a munka kitartást, önbizalmat adhat, s ennek pozitív hatása lehet.

Na meg, én nőként gondolkozok így, vigyáztam arra, hogy soha, egyetlen napig se legyek "kitartott". :)

(Emellett viszont, soha nem érdekelt a párom jövedelme, abszolút nem ez alapján válogattam: ám mégis szerencsés, ha egyik fél se munkanélküli. Kitartanék mellette úgy is, sőt, ezt inkább magamra vonatkoztatom jobban!)

Van egy jó Voltaire idézet, valami olyasmi, hogy a munka megóv a három legfőbb rossztól: az unalomtól, a lustaságtól és a bűntől (remélem jól emlékszem).

2012. nov. 10. 18:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem 21 évesen még nem akkora gáz, ha az ember munkanélküli. Főleg, ha még tanul, vagy épp most végzett. Amúgy a férfiak amúgy is azt gondolják, hogy csajozni csak úgy lehet, ha van pénzed. Persze biztos sok nő bukik a pénzre, de aki szegényen is szeret, az legalább biztosan szeret. Még annyit fűznék hozzá a munkanélküliséghez, hogy az nem is amiatt lehet taszító, mert a másiknak nincs pénze, hanem mert rossz hozzáállást tükröz. Persze manapság lassan mindegy milyen a hozzáállásod, mert nagyon nehéz munkát találni. Viszont kitartás sajnos mindenhez kell. Minkához, párkapcsolathoz, magához az élethez. :)
2012. nov. 10. 18:59
 19/19 Blazer X ***** válasza:
Amúgy leginkább azért szeretnék munkahelyet találni, mert nincs önbizalmam, és nincs elég motivációm, hogy becsajozzak. Akármennyire érzem, hogy kéne valaki mellém társnak, de egyszerűen nem járok el itthonról, nincs baráti köröm,nincs barátnőm meg hasonlók. Ez még nem is lenne baj ha nem fájna, csak mégis fáj a magány. Ezért lenne jó minél hamarabb melóhelyet találni, mert akkor lehet kapnék motivációt valamelyest, de most a motivációm szó szerint a békas*gge alatt van.
2012. nov. 11. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.