Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tart annyira fontosn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tart annyira fontosnak mint másokat?

Figyelt kérdés
nagyon elvagyok keseredve, mert a férjem állandóan más nők képeit nézegeti , meg szex filmeket nézz (vagyis azt mondja már nem),meg kérdeztem mire való ez és azt mondta, mert szép nő és csak meg nézi,de érzelmeket nem táplál irántuk csak én irántam.De előtte egy órával próbáltam szexis lenni levettem a fürdőruha felsőm és csak eltolt magától :( . De ha én irántam táplál érzelmeket akkor nekem miért nem mondja, hogy szép vagy csinos vagyok egy folytában azt érezteti velem, hogy nem vagyok elég jó és azt mondja mikor enni akarok , hogy te nem diétázol,meg ha haza jön és rossz kedve van azt mondja rám , hogy fogyhatnék, de van két lányunk az egyik a másik 11hónapos és 53kg 159cm van rajtam 3kg felesleg,próbálok neki tetszeni meg fogyózni, de még se vagyok jó.
2012. júl. 8. 16:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján nagyon gyanús, hogy a férjed unja a banánt, azaz már nem lát elég izgalmat, fantáziát a kapcsolatotokban...
2012. júl. 8. 16:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja nincs saját identitásom ,meg alázom magam meg önbizalom hiányos vagyok és nem fogadom el magam olyan amilyen vagyok, de hogy csináljam, ha ő mindig erre emlékeztet :( . Állítólag szép vagyok meg csinos de még se vagyok annyira jó.... :( jaj már megint sírnom kell
2012. júl. 8. 16:19
 3/18 anonim ***** válasza:
Amíg csak az étlapot nézegeti, és otthon vacsorázik, semmi gond nincs. Próbálj szexisebb lenni.
2012. júl. 8. 16:19
 4/18 A kérdező kommentje:
mondtam neki, hogy ha már un akkor váljunk el, ha nem vagyok elég jó neki,de azt mondja ő csak engem szeret és ha én akarok váljak, de ő nem fog sose.
2012. júl. 8. 16:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy ilyen képeket néz, na de ahogy veled viselkedik...! 159 centi 53 kilós nőnek azt mondani, hogy fogyjon le?? Nem normális az ilyen!

Kezdj el meztelen pasikat nézegetni, és mondd meg neki, hogy csak megnézed őket, mert jó pasik.

2012. júl. 8. 16:22
 6/18 A kérdező kommentje:
hogyan legyek szexisebb azoknál a nőknél, próbálok szebb lenni mindig és valamit kitalálni, hogy el kápráztassam, de eltol azzal, hogy fáradt, de a neten a szép nőkhöz nem. :(
2012. júl. 8. 16:24
 7/18 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a hasamon fogynom kellene hogy laposabb legyen, de nem nagyon van két gyerek mellet , meg a kicsi még anyatejes , de meg teszek mindent. De ha szeretne annyira amennyire mondja nem kéne, hogy le cseréljen a szexfilmekre miközben mindent meg kap szexuálisan is. (azt mondja csak orálisakat nézz, de meg kapja azt is )úgy, hogy csak velem lehet a baj. 6éve vagyunk amúgy házassok.
2012. júl. 8. 16:29
 8/18 anonim válasza:
Előbb utóbb a férjed félrefog lépni,de lehet,hogy már meg is tette.
2012. júl. 8. 17:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt vele kell megbeszélned! Sajnálom de mi ezen nagyon nem tudunk segíteni... ülj le vele és dumáljátok meg. Mondd el mi bánt téged mi nem....
2012. júl. 8. 17:35
 10/18 KMJ ***** válasza:
Azért én ezt még megnézném a helyetekben: http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc&feature=related
2012. júl. 8. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!