Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs aki szeret?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kezdek begolyózni, nagyon magányos vagyok, nincs aki szerete csak a monoton hétköznapok egymás után.

Nincs kivel este összebújni, megneszélni a dolgokat, szeretgetni egymást.

Szerintem semmi baj nem lenne velem külsőleg de, nem,nem......... nem tudom mi van.

Ismerőseim egyre jobban megutálnak. Egyre idegesebb, rosszkedvűbb, agresszívabb vagyok sokszor csinálok olyan dolgokat amit később nagyon meg bánok.

Ismerkedni elég nehezen ismerkedek, kevés az önbizalmam és lehet hogy egy kicsit zákózottnak, szótlannak tünök első látásra. Mi?MIt?HOGY?.......... teljesen belgörcsöltem a témába, lassan bele őrülök.

2009. júl. 11. 00:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Élő halott leszek lassan, mindenkivel durva vagyok és kis hülyeség miatt is rákiabálok akárkire............ de régebben nagyon nem voltam ilyen.
2009. júl. 11. 00:46
 2/13 A kérdező kommentje:
18éves vagyok
2009. júl. 11. 00:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem a helyzetedet, mert nálam is sokszor voltak már hasonló időszakok. A magány rohadt egy dolog sajnos, úgy meg főleg, hogy az ember nem kát esélyt kikecmeregni belőle és semmi nem jön össze, hogy tehessen ellene.

Az írásodból olvasva a legelős tanácsom -elkerülve a közhelyeket- inkább az lenne, hogy próbálj magadon uralkodni, akármilyen nehéz is.

Ugyanis ha az emberek azt látják, hogy agresszív, bunkó, lobbanékony és hisztis vagy olyan ellenérzéseket keltesz bennük, hogy nem igen akarják a társaságod élvezni, nemhogy még potenciális párként is rád nézzenek. S ők nem látnak bele a helyzetedbe, hogy mi miatt vagy ilyen, azt hiszik neked alapból ilyen a személyiséged. S hidd el, akármilyen szomorú is, rohadtul tesznek az emberek problémáidra, nem fogják még a tiedet is a nyakukba venni. Egy lány/fiú ha párt keres akkor azért keres, mer tjól akarja magát érezni vele, hogy boldog legyen és elvonja a figyelmét a világról, vagy megmutassa neki, hogy bizony vannak szépségek is. Nem pedig folytonos stresszt és utálatos viselkedést, depizést és a problémákon való lovaglást akarja.

Szóval, próbálj kicsit uralkodni magadon és nem másokra kivetíteni a gondjaidat vagy másokon levezetni a bánatod, az nem fog célra vezetni. Tudom, nem könnyű és nagyon nehéz, de hidd el neked ez a legfontosabb szerintem.

Ilyen esetekre nyugodtan próbálj ki valamit, mondjuk sportolj, vagy jógázz, meditálj, bármit ami kikapcsol és amiben le tudod vezetni a feszültséget.

Üdv,

Herbert

2009. júl. 11. 00:53
 4/13 A kérdező kommentje:
sportolok focizok (club szinten) és K1-ezek
2009. júl. 11. 00:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem a nyugalomra és a belső békéd megtalálására koncentrálj, a K1 túl agresszív sport (jó igaz, ahhoz az kell) és ott inkább felszívod magad, mint elereszted a gondokat.

Szerintem próbáld ki a jógát vagy a meditálást, sokat segít az érzelmi viharok lecsillapításában.

Üdv,

Herbert

2009. júl. 11. 01:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi vagy te? Egy shaolin pap?
2009. júl. 11. 01:03
 7/13 anonim ***** válasza:

:DDDD Nem :) Szó sincs erről. Ez csupán pszichológia. Körül vesz az agresszió, így ne csodálkozz rajta, hogy beissza magát a jellemedbe.

Ez csupán tanács volt, de ha nem akarsz nekem hinni, akkor szedj antidepresszánst, az illik a modern világhoz :)

Üdv,

Herbert

2009. júl. 11. 01:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, legyél nyitottabb és barátságos, ennyi. Idegbeteg, rosszkedvű, önsajnáló, zárkózott emberekkel nem sokan akarnának megismerkedni.
2009. júl. 11. 01:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Herbert professzor jól látja a dolgokat szerintem:)

De én mégis inkább azt tanácsolnám hogy menj el szórakozóhelyre a hétvégén.

Szemelj ki valakit aki megteccik,szemezz vele,menj oda hozzá,szólítsd le és szórakoztasd el,beszélgess vele és már meg is van.Ennyire egyszerű....

Gondolom mivel sportolsz,jó megjelenésű lehetsz és ez egy jó alap ahhoz hogy ne utasítson élből el.

Ha nem mész oda és nem próbálkozol akkor tényleg nem lesz semmi.

A nő nem fog odamenni hozzád és udvarolni neked...esetleg ritka esetben.

2009. júl. 11. 01:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszra való reakciód alapján, úgy tippelem, hogy olyan az életed, amilyennek lennie kell. Majd ha kicsit visszaveszel, változnak a dolgok maguktól.
2009. júl. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!