Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam? Lehet még ebből kapcsi vagy talán nem is akarja és én látom rosszul?
az exem megint megjelent a színen....
bocsánatot kért és mondta hogy megbánta amit tett és hogy hiányzom neki
azt a tanácsot kaptam hogy mondjam el én is hogy mit érzek, és talán még adnék neki egy esélyt de mikor dumáltunk elég bunkó voltam mert megbántott és haragudtam rá miatta...
ezzel elrontottam valamit? lehet hogy emiatt nem lesz majd semmi több?
amúgy azóta folyton vh-kat küld...:S
mi az a vh?? nem vagyok öreg(19) de ezt nem tudom:D
egyébként persze h lehet, mond el neki h haragudtál rá amiatt amit tett, de újra tudnád/tudnátok kezdeni ha megváltozna abban ami miatt vége lett! szerintem nem rontottad el csak lépj! szorítok!!
Sztem ha azóta is küldi a vh-kat akkor most is ugyanúgy hiányzol neki és tudja hogy haragszol és azért mondtad.
Szólj neki most Te, ha akarsz tőle valamit, hogy beszéljetek. És mondd meg neki hogy nagyon haragszol de szeretnéd ha újra lenne vmi. Mert úgy vettem ki a mondanivalódból hogy szeretnéd.
Azért azt még jó lenne tudni, hogy mennyi idő után keresett fel és mit vétett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!