Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elrontottam a milligest...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a milligest szedését, vajon ezért vagyok rosszul?

Figyelt kérdés

A milligest 3sorból áll a legalsó amivel kezdeni kell a narancssárga, középen a fehér majd a legutolsó szemek halványcitromsárgák. Már 1éve szedem a gyógyszert, mégis amikor elkellett kezdenem egy új levél beszedését, én hülye nem figyeltem és a legutolsó sorral kezdtem(halványcitromsárga), majd ezt is szedtem még 3napig. Ezalatt a párommal csak 1* szeretkeztünk, de akkor sem élvezett belém. az 5ik tablettát úgy szedtem mintha rendesen szedném és folytattam a legelső(narancssárgával) most így szedem ahogy rendesen sorba van, és ha elérek újra halványc.sárgáig, akkor jön majd újra az. Sajnos azóta mindennap 1*-2* hányingerem van, és elég sokszor fáj a fejem-Jelenleg most is.

Terhes nagyon remélem, hogy nem lehetek...szerintetek a gyógyszer szedése miatt vagyok a napokban ilyen rosszul??Előre is köszi a válaszokat!

2010. febr. 25. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:

háát ez jó kérdés, ha a hasad fájna azt még megérteném, de hogy a fejed fájjon tőle.. nem lehet hogy csak nagyon rástresszeltél és az idegeskedés miatt van. a leírásodból nem értettem pontosan de ugye ha eljutsz oda hogy a felső sort kell szedned( ami ugye nincs ott mert beszedted) akkor egy másik levélen azt kezded el majd szedni? mert a hormontartalmuk különböző a soroknak és ha összekavarod nem sokat fog érni

terhességnek kb 0 az esélye ha egy éve szeded és a barátod beléd se élvezett emiatt abszolut nem kell aggódnod :)

2010. febr. 25. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
nem az utolsó sorral van a gond, mert az utolsó sorban 10db tabletta van a másodikban 5db az elsőben pedig 6db. az utolsó sorból beszedtem 4et, és amikor észbekaptam akkor folytattam az első sorban. tehát most már az első sorból hiányzik 3 az utolsóból meg 4..:S
2010. febr. 25. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is milligestet szedek. Mondjuk én úgy látom hogy narancs-fehér-zöld színűek. Tök mindegy. Azok azért más-más színűek, mert a ciklus különböző szakaszaihoz van igazítva a hatóanyaguk. Igen, szerintem lehetsz tőle rosszul. Nekem volt hogy valamiért egy nap kettőt vettem be pár óra eltéréssel, és hányingerem volt, kiszáradt a szám stb...
2010. febr. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!