Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. hogy legyen tovább?
Szia!
Veled érzek,velem is igy bánt a volt barátom.Én is elvoltam keseredve de kéthónapja megtaláltam életem párját,aki nagyon szeret és én is öt.Ez a pasi nem érdemel meg téged,tudom nagyon nehéz elfelejteni,de próbáld meg utálni aki ilyet csinál veled az soha nem szeretett egy könnyet nem érdemel.Van élet utána is hidd el!!Nagyon fájt nekem is mert ö volt az elsö szerelmem,rövid kapcsolat volt tele fájdalommal,de az idö minden sebet begyógyít.
Fel a fejjel a rossz után egy jó jön majd meglátod!!
Hát ha ez téged alapba nem ábrándít ki... Most komolyan? Mit szeretsz benne? Egy kapcsolat (bármilyen kapcsolat) alappillére a tisztelet. Ő pedig ezekszerint nem nagyon tisztel téged.
Azonkívül van egy ilyen mondás; "akiért érdemes meghalni, azért élni kell" , ne felejtsd el!
Nekem is volt egy ilyen "időszakom", nem akartam tovább élni az illető nélkül. Tudod mért nem öltem meg magam? Mert vannak álmaim, és ezeket valóra akarom váltani!
Minden jót neked, és ne aggódj, mindig azt hiszed, hogy ennél már nincs is nagyobb szerelem... PEDIG mennyire hogy van! Neked is lesz egy férjed, és gyerekeid, és ha te is akarod, nagyon nagyon sokszor boldog lehetsz még :) Csak akarnod kell.
Én is átéltem hasonlót!
"Talán Isten úgy akarja, hogy találkozzunk sok nem hozzánk illő emberrel, mielőtt találkozunk az igazival. Így mikor végre találkozunk vele, tudunk majd hálásak lenni ezért az adományért"
"Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra hogy veled töltse"
Kitartás, ennél az érzésnél, amit most érzel, már csak jobb jön!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!