Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szóltok ehhez csajok?

Figyelt kérdés
Egyik haverom beleszeretett egy külföldi csajba aki haza haza járogatott minden évben elég jól össze verődtek idővel olyannyira h összejöttek....de mivel a távolság nagy úr őket is próbára tette s elszakadtak egymástól...De mivel a pasi megszerette nagyon s nem hagyta annyiba de mivel tudni való ez az ország nincs a toppon fizetésekkel más országokkal szemben így időbe telt mire a fiú összeszedte a pénzt h kimenjen hozzá....1év reggeltől estig meló után s 3000km után a pasi ott volt a csajnál hogy újra összejöjjenek de nem kapott válasz a csajtól sőt találkozni sem akart vele... Hogy min vesztek össze egy apróságon a pasi megdicsért egy másik csajt h jól néz ki....Csajok most komolyan ti is így jártatok volna el a csaj helyében??? Tudva azt h az a pasi reggeltől estig melózott értetek??? S szerettétek azt a pasit???
2012. júl. 7. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem tudom, de hol vannak a vesszők?
2012. júl. 9. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ki tudja, hogy is volt pontosan ez a megjegyzés. Körülmények stb. Tény, hogy nem sok kilátással bír egy távkapcs, kivéve ha csak átmeneti. Azt azért tudd, hogy egy nőnek nagyon rosszul esik, ha mást csaj dicsérnek, esetleg mustrálnak. Ez még kényesebb dolog úgy, hogy alig vannak együtt a távolság miatt. Szerintem akkor jött rá a csaj, hogy ez így nem fog működni, mert folyton aggódna. Majd azt írod 1 év telt el, mire ki bírt utazni a férfi...szerintem addigra már mással ismerkedhetett(gondolom)..vagy csak kigyógyult ebből a szerelemből és nem akart már semmit.
2012. júl. 9. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
2012. júl. 9. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
hát igen a csaj eléggé bunko..én szerettem volna a pasit :)
2012. júl. 9. 19:56
 15/17 anonim ***** válasza:

"a pasi megdicsért egy másik csajt h jól néz ki"

Ez konkrétan hogy történt? Az úton nézte meg, vagy kiírta közösségi oldalra?

Nekem pl. ez a leggyengébb pontom. Engem nagyon érzékenyen érint az ilyen. Ne legyen már téma, hogy más milyen jól néz ki....az más, hogy megmutatom neki az unokatesómat, hogy milyen jól nézett ki a szalagavatóján, milyen jó volt a fodrász és a sminkes, és akkor a párom mondjuk megerősít, hogy tényleg jól nézett ki.

Meg megint más az, mikor közösségi oldalon, tv-ben, vagy az utcán látottakra tesz megjegyzést. Én erre érzékeny vagyok, nagyon rosszul tud esni. Ha ilyen megjegyzést tenne a párom, nekem is nehéz lenne elfelejteni.

Azért valami nem illik egy kapcsolatban, és nagyfokú illetlenség a párunkkal szemben. Én sem teszek megjegyzést más fiúra, és erről a barátom is ugyanígy gondolkodik. pont a múltkor mondta, hogy nem érti, hogy hozzák fel egyes emberek a párjuk jelenlétében, hogy más lány /fiú milyen jól néz ki...

Vannak emberek, akik ilyenek, így gondolkodnak. Lehet, hogy ez a lány is ebbe az 1%-ba tartozik.

És nagyon igaz, hogy mielőtt ítélsz, vedd fel a másik cipőjét, járd végig az utat, amit ő végig járt.

Ki tudja, mennyi ideig hallgatta az a csaj az első szerelmétől hogy a kifutócicák mennyire szexik, és hányszor tekerte vissza a pasi fejét, miután miniszoknyák után fordult a kezét fogva az úton? Honnan tudod, hogy nem 70/A-s mérettel sírt azon, hogy a barátja 85/D-ről ábrándozik?

Az éremnek két oldala van....

20/l

2012. júl. 9. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Óóóó, hát jól gondoltam én az előbb, hogy te is egy barátnő mellett nyálcsorgató paraszt gyökér vagy, hogy a kapa majd kiesik a szádból. Az ilyen ne barátnőre vágyjon. Nézegessed azokat a szánalmas ribiket kirakott csöcsben az interneten, aztán verjed magadnak, míg élsz!

Ízléstelen paraszt...ha nem tudsz annyira férfi lenni, hogy ne üss oda egy nőnek, ahol a legjobban fáj, ne sápítozzál barátnő után.

Egy hazug sunyi vagy.

Sőt, látatlanban meg is mondom neked, hogy külsőre sem érsz a lány nyomában se...mégis te nyálazgatod más fényképeit. Tipikus...

2012. júl. 9. 20:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolso hozzászoló tudom én azt nagyon jol h nyomába sem érek a csajszinak ez tény már az elején tudtam h semmi esélyem sem lesz hiába ö tul jo csajszi én meg....
2012. júl. 13. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!