Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szóltok ehhez csajok?
"a pasi megdicsért egy másik csajt h jól néz ki"
Ez konkrétan hogy történt? Az úton nézte meg, vagy kiírta közösségi oldalra?
Nekem pl. ez a leggyengébb pontom. Engem nagyon érzékenyen érint az ilyen. Ne legyen már téma, hogy más milyen jól néz ki....az más, hogy megmutatom neki az unokatesómat, hogy milyen jól nézett ki a szalagavatóján, milyen jó volt a fodrász és a sminkes, és akkor a párom mondjuk megerősít, hogy tényleg jól nézett ki.
Meg megint más az, mikor közösségi oldalon, tv-ben, vagy az utcán látottakra tesz megjegyzést. Én erre érzékeny vagyok, nagyon rosszul tud esni. Ha ilyen megjegyzést tenne a párom, nekem is nehéz lenne elfelejteni.
Azért valami nem illik egy kapcsolatban, és nagyfokú illetlenség a párunkkal szemben. Én sem teszek megjegyzést más fiúra, és erről a barátom is ugyanígy gondolkodik. pont a múltkor mondta, hogy nem érti, hogy hozzák fel egyes emberek a párjuk jelenlétében, hogy más lány /fiú milyen jól néz ki...
Vannak emberek, akik ilyenek, így gondolkodnak. Lehet, hogy ez a lány is ebbe az 1%-ba tartozik.
És nagyon igaz, hogy mielőtt ítélsz, vedd fel a másik cipőjét, járd végig az utat, amit ő végig járt.
Ki tudja, mennyi ideig hallgatta az a csaj az első szerelmétől hogy a kifutócicák mennyire szexik, és hányszor tekerte vissza a pasi fejét, miután miniszoknyák után fordult a kezét fogva az úton? Honnan tudod, hogy nem 70/A-s mérettel sírt azon, hogy a barátja 85/D-ről ábrándozik?
Az éremnek két oldala van....
20/l
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Óóóó, hát jól gondoltam én az előbb, hogy te is egy barátnő mellett nyálcsorgató paraszt gyökér vagy, hogy a kapa majd kiesik a szádból. Az ilyen ne barátnőre vágyjon. Nézegessed azokat a szánalmas ribiket kirakott csöcsben az interneten, aztán verjed magadnak, míg élsz!
Ízléstelen paraszt...ha nem tudsz annyira férfi lenni, hogy ne üss oda egy nőnek, ahol a legjobban fáj, ne sápítozzál barátnő után.
Egy hazug sunyi vagy.
Sőt, látatlanban meg is mondom neked, hogy külsőre sem érsz a lány nyomában se...mégis te nyálazgatod más fényképeit. Tipikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!