Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Akit a legjobban szerettem és mindent megadtam neki,a legutolsó filléremet is ráköltöttem elhagyott másért.Eltelt 1 év és minden barátomnál utánam érdeklődik.Még annyi sincs benne h elém álljon,és ez fáj.Mire jó ez?
2009. júl. 10. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom te még érzel iránta valamit. Ezt ő már kiderítette és vissza szeretne hozzád térni, mert tudja, hogy megadtál neki annak idején mindent és most is erre vágyik csak.
2009. júl. 10. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

majd jon valaki aki mindazt ertekelni fogja mit adni tudsz!

ha arra sincs mersze h a szemedbe nezzen, es szemelyesen erdeklodjon akkor gerinctelen.

nyugodj meg es menj tovabb.

hidd el lesz aki mindezt megadja neked amit te adtal neki, mert te jobb vagy mint o.

egy kapcsolat adok-kapok, nem csak elveszek.

2009. júl. 10. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
óóóóóóó Hallod nem kommentelk sokat de ehhez hozzá kell szólnom mintha csak magamat hallanám.. Kocsi kellet legyen telek kellet legyen ékszer bolt kellet legyen.. nem vagyok gazdag és mégis mindent megadtam.. 3 hónapja lépett le egy 5 évvel fiatalabb srácért.. Ha egy 25éves nőnek az az igénye hogy egy kis PXcs fiatal srácot furkázzon a városba akkor legyen...Elhagyott egy másik srácért 1 évig talán vele volt neki mondta hogy szeretlek vele feküdt le... és te még ezek után lehet hogy vissza is fogadnád..FELEJTSD EL!!!!!! Van olyan nő aki értékeli mindezt.. Talász jobbat..
2009. júl. 10. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!