Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog megkomolyodni?
3 éve vagyunk együtt párommal, aki még mindig kicsapongo életmodot folytat.
Azaz nincs rendes munkahelye, az apjánál lakik, folyamatosan world of warcraftozik, vagy ha nem azt akkor meg kijár a haverokhoz, esteleg bulizni megy, mindig akaratos, makacs és neki kell hogy igaza legyen mindenben..szeretem de fog ez változni?Mikor hajlamos egy pasi kicsit megkomolyodni felnöni?
Ez nem is lenne baj ha 16 éves lenne....
de 29 éves....
Könnyü azt mondani hogy szoktassam le hogyan ???
Állandoan játszik mondjuk én abban vok h inkább Wow ozzon mint a sok hülye füvessel logjon kinn
Na ez egy jó kérdés :D Valahogy ébreszd rá, hogy az úgy nem élet hogy egy játékban él, akkor talán magától megteszi. Nálam legalábbis kb így volt...
Találd meg pl mi az ami még nagyon leköti, ha a számítógép, akkor az, de ne a játékkal, nekem a programozás jött be, szép lassan átszoktam;)
Szerintem a World of Warcraft az egy komoly,értelmes játék és élvezetes is azért mert: se túl komoly se túl gyerekes se túl unalmas se túl izgató!!!!
Szerintem, meg fog komolyodni de a WoW-ról soha nem fog teljesen leszokni!!!
Örülök, ha segíthettem!!(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!