Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog megkomolyodni?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt párommal, aki még mindig kicsapongo életmodot folytat.

Azaz nincs rendes munkahelye, az apjánál lakik, folyamatosan world of warcraftozik, vagy ha nem azt akkor meg kijár a haverokhoz, esteleg bulizni megy, mindig akaratos, makacs és neki kell hogy igaza legyen mindenben..szeretem de fog ez változni?Mikor hajlamos egy pasi kicsit megkomolyodni felnöni?

Ez nem is lenne baj ha 16 éves lenne....

de 29 éves....

2009. júl. 10. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
örök gyerek, vannak ilyen férfiak is :) szerintem jobb ha elfogadod, mert nem hiszem h megváltozik :)
2009. júl. 10. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én pasim 32 éves és még mindig egy kisfiú. De pont ezt imádom benne!
2009. júl. 10. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy "gyerek", én se akarok túlzottan felnőni, viszont a WoW-ról próbáld meg valahogy leszoktatni, eléggé függővé tudja tenni az embert, ismerek olyanokat akiknek szimpla társalgás közbe olyan csúszik ki a száján h "raidelni" volt hétvégén a haverokkal, vagy buszon "rácharge"-olt az üres helyre. Ez már messze nem egészséges...
2009. júl. 10. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Könnyü azt mondani hogy szoktassam le hogyan ???

Állandoan játszik mondjuk én abban vok h inkább Wow ozzon mint a sok hülye füvessel logjon kinn

2009. júl. 11. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Na ez egy jó kérdés :D Valahogy ébreszd rá, hogy az úgy nem élet hogy egy játékban él, akkor talán magától megteszi. Nálam legalábbis kb így volt...

Találd meg pl mi az ami még nagyon leköti, ha a számítógép, akkor az, de ne a játékkal, nekem a programozás jött be, szép lassan átszoktam;)

2009. júl. 12. 12:43
 6/6 anonim válasza:

Szerintem a World of Warcraft az egy komoly,értelmes játék és élvezetes is azért mert: se túl komoly se túl gyerekes se túl unalmas se túl izgató!!!!

Szerintem, meg fog komolyodni de a WoW-ról soha nem fog teljesen leszokni!!!

Örülök, ha segíthettem!!(=

2009. júl. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!